Bart Pastoors Schilderwerken

Bart Pastoors Schilderwerken zoekt versterking

Bart Pastoors Schilderwerken heeft de wind in de zeilen. De groei gaat zo voorspoedig dat een verdere uitbreiding van het personeelsbestand nodig is. Daarom zoekt het bedrijf op korte termijn versterking van een schilder. Dat mag een jonge of ervaren kracht zijn.

Bart Pastoors Schilderwerken bestaat deze maand precies vier jaar. In die periode is het bedrijf hard gegroeid. Bart Pastoors begon in zijn eentje, maar inmiddels zijn er al zeven schilders actief. “Klanten weten ons goed te vinden en vertellen onze prettige werkwijze voort. Om de groei bij te benen, kunnen we een extra schilder gebruiken. De nieuwe schilder komt in een enthousiast en dynamisch team. We zoeken iemand met passie voor het vak”, vertelt Bart. “Het gaat om een baan vol afwisseling met binnen- en buitenschilderwerk. Opdrachtgevers zijn zowel particuliere als zakelijke klanten.” Hij wil kandidaten oproepen zich te melden. Dat kan telefonisch of per mail, via onderstaande contactgegevens.

Perfect eindresultaat

Bart Pastoors Schilderwerken maakt het verschil door het leveren van kwaliteit en het ontzorgen van de klant als het gaat om schilderwerk, houtrotherstel, wandafwerking en beglazingswerkzaamheden. U bent in alle gevallen verzekerd van een perfect eindresultaat.

Contact

Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte:
Bart Pastoors Schilderwerken
De Hogenkamp 2J
7071 EC Ulft
T: 085 0004799
E: info@bartpastoorsschilderwerken.nl
W: www.bartpastoorsschilderwerken.nl

___________________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Opgelucht
Bedrijfspresentaties
Financiën

Opgelucht…

Elke dag verlaten cliënten opgelucht ons kantoor nadat ze hun testament hebben geregeld. Een testament lijkt iets definitiefs, maar het is eigenlijk een momentopname. Het is gebaseerd op iemands wensen

Midzomer Mondriaan Festival 2024
Erop uit
Online

Midzomer Mondriaan Festival 2024

Muzikaal spektakel in het Winterswijkse centrum In 2024 verrast Winterswijk haar inwoners en bezoekers opnieuw met een cultureel en muzikaal festival. Op vrijdag 21 en zaterdag 22 juni zal het

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *