Beauty by Claudy

Beauty by Claudy beards and barbershop is er ook voor een perfect passend haarwerk

Vanuit de hele Achterhoek komen mensen naar Beauty by Claudy in Lichtenvoorde voor een mooi kapsel, baardzorg, verzorgde nagels, een schoonheidsbehandeling óf een haarwerk. ,,Wanneer je je haar verliest, kan dat confronterend zijn,” zegt eigenaresse Claudy, ,,We doen daarom alles rustig, stapsgewijs. De klant staat centraal.”

In een speciale kleurrijke en speelse sfeervolle, discrete ruimte bij de salon helpen pruikenspecialist Claudy en haar collega Desiree bij het vinden van een passend haarwerk. Ze vinden het belangrijk dat klanten zich gehoord en prettig voelen.  ,,Daar gaan we best ver in,” zegt Claudy, ,,We helpen bij het maken van een keuze maar doen ook de declaratie bij de verzekeringsmaatschappij.”

Veel mogelijk

In de salon zijn voorbeelden van diverse haarwerken te vinden. Mensen die al langer kaal zijn, kiezen vaak voor een haarwerk op maat.  ,,Het vinden van een passend haarwerk begint met een gratis vrijblijvende intake,” vertelt Claudy. ,,Klanten kunnen bijvoorbeeld kiezen voor kort of lang haar, een scheiding, highlights… Er is veel mogelijk voor mannen, vrouwen en kinderen. Het haarwerk moet bij de persoon passen. Wil je geen haarwerk, dan zijn er ook mooie bandana’s en turbants.”

Kom kennismaken met team Beauty by Claudy!
Rembrandtplein 6 Lichtenvoorde | T: 0544-35 37 51 | E: info@beautybyclaudy.nl | beautybyclaudy.nl

________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *