Foto's

Beheerst angst je leven? Hypnopraktijk Remi helpt

Iedereen is wel eens bang. Maar als angst je leven gaat beheersen, wordt het tijd om in actie te komen. Remi Terhorst weet dat als geen ander. Hij is gespecialiseerd in angstbehandeling. Met zijn hypnopraktijk Remi in Silvolde boekt de therapeut prima resultaten. De lovende recensies op zijn website www.hypnopraktijkremi.nl spreken boekdelen. “Het geeft meer zelfvertrouwen, innerlijke rust én energie.”

‘In drie sessies hielp Remi mij, om me te laten inzien waar mijn obstakels zaten. Mocht je twijfelen of hypnotherapie iets voor je is, dan raad ik zeker aan om het te gaan doen.” Maar ook andere reacties laten aan duidelijkheid niets te wensen over. “Het ongelooflijke gebeurde. Ik ben mijn oude ballast kwijt en heb veel meer energie en voel me lichter.” En: “Ik heb enorme stappen gezet en ben heel dankbaar voor wat de therapie mij heeft gegeven.” Zo staan er nog veel meer voorbeelden van mensen die profijt hebben gehad van de behandelingen met een beter leven zonder angst tot gevolg.

Trance

Mijn aandacht is getrokken, want wat is het geheim van deze praktijk. Ik maak een afspraak met Remi en vraag hem naar wat hypnose precies is. “Het is een staat van focus en ontspanning. Men maakt zich los van de omgeving en gaat op in een innerlijke wereld. Het wordt ook wel trance genoemd.” Je moet hem niet verwarren met een showhypnotiseur, die mensen bijzondere dingen laat doen en laat lijken dat ze daar geen controle over hebben of het zich later niet meer kunnen herinneren. “De cliënt is zich tijdens hypnose wel degelijk bewust van wat er gebeurt en kan de suggesties van de therapeut gebruiken om zijn geest te ontspannen.

Elke hypnose is een zelfhypnose en je doet het zelf, ik ben slechts jouw gids.” Deze methode is heel doelgericht en snel. “Het voorkomt bij een groot aantal klachten onnodige medische behandelingen en medicijngebruik. Meestal in 3 of zelfs minder sessies worden de problemen opgelost.” De gediplomeerde hypnotherapeut biedt uitkomst bij verschillende angsten. Je moet dan onder andere denken aan claustrofobie, hyperventilatie, hoogtevrees, vliegangst, faalangst, gebrek aan zelfvertrouwen, spreekangst, fobieën en paniekaanvallen. “Deze klachten kunnen verstrekkende gevolgen hebben. Je moet het bij de wortel aanpakken, net als met onkruid. Dat gebeurt via hypnose in het onbewuste brein. Het is enorm dankbaar werk om mensen te kunnen helpen en het geeft me veel energie.”

Vragen

Heb je vragen over het leven? Ik verwijs je graag door naar het contactformulier op mijn website voor een GRATIS intakegesprek of volg me via de socials.

Contact

Mgr. Nolensstraat 10
7064 GT Silvolde
T: 06-12150347
E: info@hypnopraktijkremi.nl
I: www.hypnopraktijkremi.nl

___________________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Taal
Bedrijfspresentaties
Financiën

Taal

Als notaris en medewerker op een notariskantoor ben je dagelijks bezig met taal. Communiceren, corresponderen en het maken van akten. En die akten bevatten ambtelijke, wettelijke taal. Vrijwel dagelijks krijgen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *