Foto's

Bekijk deze voor- en na-foto’s

Is dit niet bijzonder? Vaak ontdekken mensen die met een enkele angst naar mij toe komen, dat ze veel meer kunnen overwinnen dan ze hadden durven dromen. hier zie je de voor- en na-foto’s

Alweer een poosje geleden kwam deze dame bij mij met hoogtevrees en vliegangst, wat in de kern veel onrust onderliggend in haar leven veroorzaakte. Al in haar eerste sessie liet ze ballast los, die haar niet meer diende. Tijdens de tweede sessie vond ze nieuwe manieren die haar leven verrijkten, wat zichtbaar werd door een diepere ontspanning in haar uitstraling. Na drie sessies hadden we alles aangepakt waarvoor zij bij mij in de stoel was komen zitten en haar transformatie vonden wij beiden opmerkelijk.

Keerpunt

Hypnotherapie kan echt een keerpunt in je leven zijn. Kijk naar de foto’s en zie de transformatie zelf. Ben jij klaar om je angst en paniekaanvallen te overwinnen? Dat kan in mijn praktijk.

Hypnose is lifechanging!

Ik help je graag!

Contact

Mgr. Nolensstraat 10
7064 GT Silvolde
T: 06-12150347
E: info@hypnopraktijkremi.nl
I: www.hypnopraktijkremi.nl

___________________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *