Beleef Kunst Intiem: Open Atelierdagen bij Marlon Groot Zevert

Marlon

Na het hartverwarmende succes van eerdere atelierdagen, heropent Marlon Groot Zevert vol enthousiasme haar atelierdeuren op 17 en 18 februari. Naast veel nieuw werk vertelt ze ook graag over de gloednieuwe serie “Licht Leven”, bestaande uit acht kleine kubussen met elk een eigen verhaal.

De motivatie achter deze herhaling ligt in de waardevolle ontmoetingen en het plezier dat voorgaande atelierdagen hebben opgeleverd. Marlon hecht waarde aan de laagdrempelige en informele sfeer waarin bezoekers haar werk kunnen ontdekken.

Ontspannen setting

Laat je meevoeren door deze kunstreis, geniet van inspirerende gesprekken en volg je nieuwsgierigheid in een ontspannen setting. Marlon’s atelier is een uitnodigende plek voor kunstliefhebbers en nieuwsgierige geesten.

Open Atelierdagen bij Marlon Groot Zevert

Datum: 17 en 18 februari

Tijd: 10:00 – 17:00 uur

Locatie: Akelei 5, Eibergen

Voor meer informatie en om contact op te nemen met Marlon Groot Zevert, bezoek haar website op www.marlongrootzevert.nl. Stap binnen en voel je welkom!

___________________________________________________________________

Erop uit

Op de pagina erop uit lees je boeiende verhalen en voorbeelden over erop uitgaan in de Achterhoek. Laat je inspireren door de artikelen en/of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers. Ga voor de leukste uitjes in de Achterhoek naar https://www.helemaalachterhoek.nl/category/leven-in-de-achterhoek/erop-uit/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *