Verandering

Ben jij klaar voor een verandering?

Kijk eens goed naar jezelf. Hoe vul jij je dagen? Welke angsten bepalen wat je wel of vooral niet doet elke dag weer opnieuw?

De vraag is: Hoe wil jij herinnerd worden? Als je over een aantal jaar naar jezelf terugkijkt, hoe zie jij dan jezelf? Heb jij alles uit het leven gehaald, of hebben angsten jouw hele leven bepaald. Wanneer is het genoeg voor jou? Doorbreek je de schakel, of accepteer je dat dit is, hoe jij oud gaat worden?

De kans op verandering

Het is allemaal oké, want jij bent de eigenaar van jouw eigen leven. Dus welke keuze jij ook maakt, het is goed want de keus is aan jou. Maar als je diep van binnen weet dat je het anders wilt, grijp dan de kans op verandering!

Zelfvertrouwen voelen

Wil jij van je angsten af? Wil je een leven leiden waarin je je ontspannen en vol zelfvertrouwen voelt? Dan is het tijd om actie te ondernemen. Vul het contactformulier in op m’n website, doorbreek die schakel en omarm de verandering.

Jij verdient het om het beste uit het leven te halen. Laten we samen werken aan een nieuwe jij!

Ik help je graag!

Contact

Mgr. Nolensstraat 10
7064 GT Silvolde
T: 06-12150347
E: info@hypnopraktijkremi.nl
I: www.hypnopraktijkremi.nl

___________________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Huisdier
Erop uit
Leven
MIJN Magazine

MIJN Huisdier

Ook voor onze huisdieren is het straks vakantie. Ze logeren bij een pension of worden eens lekker onder handen genomen in een salon. Vooral bij warm weer valt het aan

Taal
Bedrijfspresentaties
Financiën

Taal

Als notaris en medewerker op een notariskantoor ben je dagelijks bezig met taal. Communiceren, corresponderen en het maken van akten. En die akten bevatten ambtelijke, wettelijke taal. Vrijwel dagelijks krijgen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *