Benefietconcert Concert For Dreams

Benefietconcert Concert For Dreams

Op 4 en 5 november zal er een groots benefietconcert worden gehouden bij Sportcentrum Het Blauwe Meer in Dinxperlo, waarbij diverse artiesten optreden en zo geld inzamelen voor Stichting WensAmbulance Oost-Nederland.

Stichting WensAmbulance Oost-Nederland is een non-profit organisatie die zich samen met vrijwilligers inzet voor de wensen van (pre)terminale mensen of mensen die langdurig ziek zijn en daardoor hun dromen niet kunnen verwezenlijken. Wat is er nu mooier dan een glimlach te toveren op het gezicht van iemand die toch nog een keer kan gaan doen wat hij of zij nog graag zou willen. Stichting WensAmbulance maakt dit mogelijk voor ontzettend veel mensen en dit doen ze met heel veel positiviteit en vol overgave. Want het is echt niet voor iedereen vanzelfsprekend om overal naar toe te gaan.

Concert For Dreams
Omdat de stichting afhankelijk is van giften en schenkingen en men met ontzettend veel vrijwilligers werkt, wordt er ook dit jaar wederom een geweldig tweedaags benefietconcert georganiseerd op 4 en 5 november 2022 bij Sportcentrum Het Blauwe Meer in Dinxperlo. Het wordt een enorm spektakel met bands en (bekende) artiesten die belangeloos hun medewerking verlenen en een avondvullend programma zullen verzorgen. Als gastheer is Martin Reitsma bereid gevonden om deze avond te presenteren. Wederom onder de naam ‘Concert For Dreams’ en de opbrengst van dit concert zal dan geheel ten goede komen aan Stichting WensAmbulance Oost Nederland.

Meer info is te vinden op www.concertfordreams.nl

Verder lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *