Berden maakt shoppen leuker

Bij Berden Mode in Varsseveld shop je de nieuwste collecties van verschillende topmerken. Nukus, Yaya, Pom Amsterdam, OPUS, Loavies, ONLY, Levi’s, PME Legend, Joop, Strellson, Vanguard, CHASIN’ & meer. Jong en oud vindt hier inspiratie voor een nieuwe collectie, passend bij het seizoen. Niets moet, alles mag. Vakkundige medewerkers adviseren je desgevraagd tijdens de eventuele aankoop. Berden Mode: een begrip in de hele regio.

Alle grote modemerken in Varsseveld onder één dak


“Onze kinderafdeling is echt hartstikke leuk. Zowel voor jongens als meiden hebben we stoere en stijlvolle merken. Malelions, BALLIN, Calvin Klein, Black Bananas. Een feest voor alle kids!” Bedrijfsleider Mireille Boschker is zichtbaar enthousiast wanneer ze het over de  winkel heeft.

Berden onderscheidt zich dankzij het ruime aanbod aan stijlen en merken. Voor iedereen is er wel iets leuks te vinden, ongeacht de leeftijd. Neem een kijkje op de vernieuwde kinderafdeling waar je alles tegenkomt voor zowel peuters en tieners. Zijn ze daar alweer uitgegroeid? Dan is de basement afdeling met merken als Lovies, ONLY, Levi’s en Sister Point een goede plek om te shoppen. 

Berden Mode is een ruime en sfeervol ingerichte winkel met overzichtelijke afdelingen voor dames, heren en kids. Bij Berden word je van top tot teen gekleed.

Sinds oktober is ook Van Dalen een onderdeel van de winkel. Van Dalen biedt een schoenencollectie voor dames en heren. “Bij ons kun je nog dat echte familiegevoel beleven. Van jong tot oud. Wij vinden het belangrijk dat iedereen die hier komt, zich welkom voelt, geïnspireerd en verrast wordt. Met een goed gevoel de winkel verlaten, daar doen we het met z’n allen voor.’’

Broeken 10-Daagse

“Tot en met zondag 10 oktober hebben wij onze fantastische bekende Broeken 10-Daagse!

Bij de dames-, heren- en kidsbroeken geldt de 2e broek voor de halve prijs. Dit mag je niet missen, want we hebben broeken voor iedere stijl. Vraag naar de actievoorwaarden in de winkel.”

“Wil je graag extra advies krijgen bij het winkelen?

Dan kun je gebruik maken van de personal shopping service. Met persoonlijke aandacht en één-op-één advies helpen we je bij het vinden van een stralende outfit. Je kunt via onze website een afspraak maken.”

“Heb je de Berden-app al gedownload?

Je kunt dan Berden Privilege member worden. Als member spaar je bij elke aankoop punten. Verzilver ze voor persoonlijke cadeaus uit de cadeaushop of voor extra korting op een nieuw item.”

Openingstijden

Berden Mode Varsseveld is elke dag geopend: maandag tot en met donderdag van 10:00 tot 18:00 uur – Vrijdag van 10:00 tot 21:00 uur – Zaterdag van 10.00 tot 17:30 uur – Zondag van 12:00 tot 17:00 uur. Gratis parkeren voor de deur.

www.berden-fashion.nl

___________________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *