berry promens

Berry Promens maakt hoogwaardige kunststof producten

Berry Promens uit Zevenaar is een kunststofverwerkend spuitgietbedrijf en één van de grootste werkgevers in de buurt. Het maakt onderdeel uit van de Berry Global Group, maar draagt wel zijn eigen identiteit. “Berry is een wereldwijde organisatie van bedrijven die zich bezighoudt met kunststof verpakkingen en daarbinnen zijn wij wel een iets vreemde eend in de bijt. Wij produceren en ontwikkelen namelijk voornamelijk hoogwaardige producten voor de automotive industrie en de land- en tuinbouw”, vertelt HR Adviseur Joyce Starmans.

De grote vrachtwagenfabrikanten zoals Volvo, Scania en Daimler zijn klant bij Berry Promens. “We produceren eigenlijk alles wat je kunt verzinnen van kunststof voor in en op een vrachtwagen. Van het haakje voor je jas in de cabine tot de wielkleppen. We maken met ongeveer 450 medewerkers 24/7 zo’n 1.250 verschillende producten, met machines met 40 tot 3200 ton sluitkracht. Het machinepark is echt indrukwekkend en wat we hier doen is op technisch vlak een hoogstandje.”

Berry Promens is altijd op zoek naar passende werknemers. “We hebben een heel dynamisch team dat bestaat uit zowel oudere werknemers met veel kennis als enthousiaste jonge werknemers die we kansen bieden om van die kennis te profiteren. De automotive is een branche die altijd in beweging is. Desondanks weten wij precies hoe wij moeten meebewegen. Dit komt grotendeels voort uit het feit dat de sfeer binnen het team voelt alsof het een familiebedrijf is. We moeten soms ons best doen om de doelen te behalen, maar dat lukt ons toch altijd dankzij de geweldige teamspirit en daar zijn we heel trots op.”

Nieuwsgierig geworden? Kijk op www.werkenbijberrypromens.nl voor de vacatures. Of neem contact op met Berry Promens, Einsteinstraat 22, 6902 PB Zevenaar, tel. 0316 586100

________________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *