Mangohoutonline

Betaalbare en duurzame meubels van Mangohoutonline

Bij Mangohoutonline, gevestigd in Doetinchem, worden duurzame en betaalbare mangohouten meubels van topkwaliteit verkocht. Het nog jonge bedrijf ziet ook dat alles duurder wordt, maar weet de eigen prijzen laag te houden.

‘‘De prijzen stijgen de afgelopen maanden in hoog tempo. Naast de boodschappen en energierekening, zijn nu ook andere producten zoals meubels aan de beurt. ‘Even’ je interieur omgooien zit er voor veel mensen niet meer in. Toch blijven bij ons de bestellingen binnenkomen, vertelt Petra de Vries eigenaresse bij Mangohoutonline. Hoe dat komt? De meubels in de webshop en showroom worden rechtstreeks van de fabrikant in India naar de klant geïmporteerd. Er komt dus geen tussenpersoon aan te pas.

Met het oog op de toekomst wil het bedrijf niet alleen zo betaalbaar mogelijk blijven, maar wordt er ook aan duurzaamheid gedacht. ‘‘Mangohout is een restproduct en daardoor enorm duurzaam. De bomen worden in eerste instantie geplant voor de fruitteelt en niet voor de meubelindustrie. Wanneer een boom oud is en niet genoeg mango’s meer produceert wordt hij gekapt, omdat hij voor de boer economisch gezien niet meer interessant is. Door er vervolgens meubels van te maken, krijgt de boom als het ware een tweede leven.’’

___________________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Taal
Bedrijfspresentaties
Financiën

Taal

Als notaris en medewerker op een notariskantoor ben je dagelijks bezig met taal. Communiceren, corresponderen en het maken van akten. En die akten bevatten ambtelijke, wettelijke taal. Vrijwel dagelijks krijgen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *