Talententuin

Bezoek de Achterhoekse Talententuin op 13 mei!

De Achterhoek blijft jong in al zijn historie. Het paradijs van het oosten waar nog ruimte is voor dromen en wensen. Bloeien en groeien is onze natuur. Hier in de Achterhoek kun je worden wat je wil. Uiteindelijk kom je altijd op de plek waar je wilt zijn. Bij de Talententuin valt alles voor jou samen en besef je hoe uniek jij bent. Net zo uniek als de Achterhoek zelf. De Achterhoek leeft, de Achterhoek geeft. Ruimte, ruimte voor jouw Talent.

De Achterhoek heeft zoveel moois te bieden. Je bouwt in de Achterhoek jouw carrière op, je woont in een prachtige groene omgeving en je gaat naar gezellige festivals en evenementen. Vanuit onze trots voor de Achterhoek organiseren wij, Achterhoek Werkt, met enorm veel plezier de Talententuin. Voor en door jongeren. Zodat we precies dat doen, waar jonge stage- en werkzoekenden naar op zoek zijn. Wij maken persoonlijke verbindingen tussen werkzoekenden en bedrijven. Deelnemende bedrijven inspireren bezoekers met innovaties, games én ervaringsverhalen van medewerkers. Het Talententuin Programma wordt versterkt door workshops en masterclasses zodat je naast het opdoen van nieuwe contacten tevens investeert in je eigen ontwikkeling. Misschien vind je tijdens de Talententuin wel jouw stage of nieuwe baan? Kom jij dit jaar ook naar de Talententuin? Je bent van harte uitgenodigd op vrijdag 13 mei!

De voordelen voor jou op een rijtje

100 werkgevers
Op vrijdag 13 mei ontmoet je 100 Achterhoekse topwerkgevers op de Talententuin. Zij presenteren hun organisaties met de gaafste stands en pakken groots uit. Ze nemen producten, robots, games, innovaties en nog veel meer mee naar de Talententuin. Alles om jou een goed beeld te geven van het Achterhoekse bedrijfsleven en de vele carrièrekansen,

Masterclasses & Workshops
Op de Talententuin vind je inspirerende masterclasses en workshops om jou voor te bereiden op de volgende stap in je carrière. Volg workshops en webinars met thema’s als LinkedIn, Personal Branding, Zorgtechnologie en nog veel meer!

Niels Willems, de oprichter van Brekr, neemt je tijdens zijn masterclass mee in zijn ondernemersverhaal over de ontwikkeling en het succes van deze Achterhoekse elektrische brommer! 

Ewout gaat voor zijn programma’s letterlijk en figuurlijk de grenzen over. Zo slaapt hij in de meest enge gevangenissen over de hele wereld en volgt hij jongeren met verslavingen, gedrags- en of psychische problemen. Welke lessen heeft hij hier voor zichzelf uitgehaald? Hij deelt ze met je tijdens zijn masterclass.

Ewout Genemans

Professionele (LinkedIn) profielfoto
Heb je nog een professionele profielfoto nodig voor bijvoorbeeld een sollicitatie of je LinkedIn profiel? Laat deze dan op de Talententuin maken.

Experience centers
Op de Talententuin is ook genoeg ruimte voor beleving. Stap in een echt flight of race simulator. Maak een ritje op een echte Brekr of laat je dansskills zien tijdens de silent disco.

Young professionals
Ook voor young professionals is er dit jaar genoeg aanbod. Tijdens de SmartHub Collegetour komen er Achterhoekse jongeren langs die hun ervaringsverhalen met jou delen. Ook zijn er workshops over Ethisch Hacken, Werkgeluk, Generatieleren, Personal branding en meer!

Kijk voor het volledige programma op www.talententuinachterhoek.nl

Bedrijfspresentaties

Benieuwd naar andere matches, projecten en evenementen? Laat je inspireren door Achterhoekse initiatieven via https://www.helemaalachterhoek.nl/category/mijnmagazine/mijn-achterhoek-werkt/

Verder lezen

Oldtimer
Erop uit
Online

Oost Gelre Oldtimer toertocht

Wij organiseren op 28 Juli 2024 de 1e Oostgelre Oldtimer Toertocht . Dit is een Toertocht voor auto’s en motorfietsen van voor 1940. Deelname is voor iedereen toegestaan mits het

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *