Bij Angela mocht het anders en korter.


Naam: Angela
Leeftijd: 18
Woonplaats: Doetinchem
In het dagelijks leven: student ROC Aventus Apeldoorn
Waarom doe je mee aan een metamorfose: ik wilde graag iets anders wat betreft de kleur in mijn haar

Metamorfose:

De structuur van het haar van Angela is stevig en er zit een lichte slag in. Ingrid van Hairemotion heeft het haar in model geknipt, gesneden, gepoint en een pony gecreëerd. Het haar is ingezet met een folietechniek en de aanzet is gekleurd met een matte as tint. “Om nog meer kleureffect aan het haar te geven hebben we een style color spray gebruikt van Goldwell, verkrijgbaar bij ons in de salon. Erg makkelijk in gebruik, hoe leuk wil je het hebben” legt Ingrid uit. Het totaalplaatje ziet er lekker zomers en speels uit!

Kleding:

Na de metamorfose volgde een fotoshoot. De kleding, afkomstig van de Dames van 0314, die Angela draagt is een mouwloze jumpsuit (€ 129,00) van het merk Someday. Aangezien de jumpsuit van 100% viscose is gemaakt, is deze heerlijk om te dragen met warme dagen. Ook leuk te combineren met een spijkerjasje voor een koele zomeravond.

Schoenen:

De schoenen zijn van Schoenmode Jeannette. De sandalen zijn van het merk Hartjes (€ 149,95). Dit comfortabele en trendy merk heeft dit seizoen veel keuze in slippers, teenslippers en sandalen. pasvorm ‘meets design’

Reactie na de metamorfose:

‘’Wat ben ik tevreden over alles. Ik heb lang zitten denken over een pony en ik ben blij dat ik het uiteindelijk heb gedaan!’’

Voor deze metamorfose werkte MIJN Magazine samen met;
Hairemotion: www.hairemotion.nl
Dames van 0314: www.0314mode.nl

___________________________________________________________________

MIJN Metamorfose

Voor deze rubriek van MIJN Magazine ondergaat iedere maand een Achterhoekse man of vrouw een metamorfose. Naast een frisse coupe wordt ook de kledingstyle onderhanden genomen. Ga voor meer MIJN Metamorfoses naar de volgende link. https://www.helemaalachterhoek.nl/category/mijnmagazine/mijn-metamorfose/


Verder lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *