Regio bank

Bij de FimaxGroep alle financiële diensten onder één dak

Deskundig, persoonlijk en dichtbij

Vragen op financieel gebied of uw lopende verzekeringen eens onder de loep houden? Of wellicht hebt u een woning op het oog en bent u op zoek naar de passende hypotheek. Kom dan eens langs bij de FimaxGroep op de Rozengaardseweg in Doetinchem, ook zelfstandig adviseur van RegioBank. Hier kunt u terecht voor vrijwel alle diensten op het gebied van financiën, administraties, hypotheken en verzekeringen. Niet alleen handig, maar ook nog eens dichtbij en vertrouwd!

“Wat ons bijzonder maakt, zijn de korte lijnen en het feit dat je bij ons alles onder één dak vindt. Zo kunnen wij onze klanten écht ontzorgen,” vertelt Jean-Paul Koot, directeur-eigenaar van Fimax Assurantiën. Bij zusteronderneming Fimax Administratie & Advies – ook onderdeel van de FimaxGroep – is directeur-eigenaar Niels Bikkel verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Onder de tien medewerkers zijn onder meer erkend financieel adviseurs, verzekeringsspecialisten, belastingadviseurs en boekhoudkundigen.

Laagdrempelig

Fimax Assurantiën is aangesloten bij serviceprovider HypotheekCompany, zodat ze bijna alle geldverstrekkers kunnen aanbieden. “Wij kijken bij hypotheken altijd naar de totale maandlast,” benadrukt Jean-Paul. “Dus niet alleen de hypotheeklasten, maar het hele plaatje. Verduurzamen is daarbij een belangrijk sleutelwoord. Zo zijn zonnepanelen niet alleen milieuvriendelijk, maar kunnen die de woonlasten ook nog aardig drukken.”

Onafhankelijk en laagdrempelig, dat maakt de dienstverlening door de FimaxGroep uniek. Bij een hypotheekadvies worden de aanbieders op de hypotheekmarkt, inclusief RegioBank,  onafhankelijk vergeleken. Ook met hun persoonlijke aanpak onderscheidt FimaxGroep zich duidelijk van de grootbanken. Hier kun je zonder afspraak binnenstappen, zelfs juist vóór een hypotheek van deze grootbanken. Een afspraak voor hypotheekadvies of andere financiële producten die meer tijd kosten, is vaak ook op korte termijn gemaakt.

Overzicht

Een goed overzicht over uw financiële zaken – daar begint het vaak mee. De FimaxGroep kan u ook hierbij persoonlijk adviseren en u helpen het overzicht weer terug te brengen. Jean-Paul: “Wij helpen onze klanten op de manier waarop zij het willen: in een persoonlijk gesprek, telefonisch of per e-mail. Mensen kunnen bij ons de zaken regelen op de manier die zij zélf prettig vinden.” Hierdoor is automatisering ook een belangrijk speerpunt. Door in te haken op de meest actuele ontwikkelingen kan optimaal ingespeeld worden op de manier waarop klanten willen communiceren en hun zaken willen regelen. Zo blijft er uiteindelijk meer tijd over voor persoonlijke aandacht en individueel advies. Komt u er niet uit met bijvoorbeeld internetbankieren? Ook dan helpen de medewerkers van de FimaxGroep u graag.

Bij RegioBank kiest u zélf of u wel of niet wilt internetbankieren.

De FimaxGroep biedt niet alleen een breed scala aan diensten voor particulieren, maar ook voor de zakelijke markt. Daarnaast beschikt zij over een breed regionaal netwerk van samenwerkingspartners zoals notaris-, accountants- en advocatenkantoren. Ook is het heel praktisch en prettig dat Vredegoor Lanting Makelaars in hetzelfde pand gevestigd is.

FimaxGroep
Rozengaardseweg 25
7001 DN  Doetinchem
T 0314 36 39 99
I www.fimaxgroep.nl
E info@fimaxgroep.nl

___________________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *