Hencon

Bij Hencon krijg je de kans jezelf te ontwikkelen

Hencon Group is een toonaangevende onderneming met zo’n 130 medewerkers. Het bedrijf in Ulft produceert speciale op maat gemaakte voertuigen voor de zware industrie. Hencon hecht grote waarde aan werkplezier, kennisverbreding en loopbaanontwikkeling. Het zorgt voor gemotiveerde medewerkers.

“Hencon investeert in haar medewerkers. Je krijgt de kans jezelf te ontwikkelen”, vertelt Chiel Bongers (24). Hij fungeert sinds een jaar als Manager Werkvoorbereiding en is al 4,5 actief bij Hencon. “Ik werk 4 dagen in de week en volg in deeltijd de HBO opleiding Technische Bedrijfskunde in Enschede. Een pittige maar uitdagende combinatie. Hencon bood me die mogelijkheid. Ik ben bezig met het laatste deel van de opleiding.” Hij begon bij Hencon via een traineeship. “Zo kon ik ervaren wat het beste bij me past. Dat bleek Operations met Werkvoorbereiding, Planning en Productie.”

Afwisselend

Hij is inmiddels Manager en dat bevalt prima. “Ik ben medeverantwoordelijk voor de inkoop van staal, uitbesteding in het buitenland, productieondersteuning en een stuk planning. Heel afwisselend. Het werken aan de producten en de oplossingen maakt me trots. De informele werksfeer, fijne collega’s en doorgroeikansen zijn ook reden om Hencon trouw te blijven.”

Wil je ook bij Hencon werken? We hebben een aantal mooie uitdagende vacatures openstaan op: www.werkenbijhencon.com

Contact

Voor meer informatie:

Hencon
De Stenenmaat 15
7071 ED Ulft
T: 0315 68 39 41
E: info@hencon.com
I: www.hencon.com

___________________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Ebbers Mechanisatie
Bedrijfspresentaties

Automowers: voor een perfect gazon

De landbouw staat onder druk. Ebbers Mechanisatie ondervindt er geen last van. Integendeel, het bedrijf in Winterswijk-Huppel maakt zelfs een mooie groei door. Klanten zijn uitermate tevreden over het uitgebreide

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *