Juut + co kinderopvang

Bij kinderopvang Juut & Co is ieder kind uniek

‘Ieder kind is uniek!’ is het motto van kinderopvang Juut & Co. Kinderopvang betekent voor hen meer dan het opvangen en verzorgen van kinderen. “Wij creëren een veilige, zorgzame en vooral huiselijke omgeving waarin het kind zich thuis voelt en zichzelf optimaal kan ontwikkelen”, aldus Hester Salomé van Juut & Co.

Kinderopvangorganisatie Juut & Co verzorgt op veertien locaties in de Achterhoek opvang voor kinderen van 0 tot 12 jaar via kinderdagverblijf, peuteropvang, BSO en gastouderopvang. “In Nederland is kinderopvang goed geregeld. We moeten voldoen aan allerlei kwaliteitseisen en die worden goed gecontroleerd. Wij zorgen daarnaast voor de juiste mensen op de groep, kwaliteit en veiligheid. We zijn er voor de kinderen”, legt Hester uit.

Bij Juut & Co bieden ze niet alleen goede zorg, maar ze houden ook de uurtarieven zo laag mogelijk. “Bij ons betalen ouders met een inkomen tot 20.000 euro 53 cent netto per uur bij een kinderdagverblijf. En bij een inkomen van 30.000 euro betalen ze 82 cent. Zelfs voor ouders die niet werkzaam zijn, wordt voor kinderen van 2 tot 4 jaar het deel subsidie niet betaald door de overheid, maar door de gemeente. Zo blijft kinderopvang voor iedereen betaalbaar.”

Meer informatie? Bezoek onze website: www.juutenco.nl of bel ons: 0315-231775

___________________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Opgelucht
Bedrijfspresentaties
Financiën

Opgelucht…

Elke dag verlaten cliënten opgelucht ons kantoor nadat ze hun testament hebben geregeld. Een testament lijkt iets definitiefs, maar het is eigenlijk een momentopname. Het is gebaseerd op iemands wensen

Midzomer Mondriaan Festival 2024
Erop uit
Online

Midzomer Mondriaan Festival 2024

Muzikaal spektakel in het Winterswijkse centrum In 2024 verrast Winterswijk haar inwoners en bezoekers opnieuw met een cultureel en muzikaal festival. Op vrijdag 21 en zaterdag 22 juni zal het

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *