Bij kinderopvang Juut & Co is ieder kind uniek

Juut + co kinderopvang

‘Ieder kind is uniek!’ is het motto van kinderopvang Juut & Co. Kinderopvang betekent voor hen meer dan het opvangen en verzorgen van kinderen. “Wij creëren een veilige, zorgzame en vooral huiselijke omgeving waarin het kind zich thuis voelt en zichzelf optimaal kan ontwikkelen”, aldus Hester Salomé van Juut & Co.

Kinderopvangorganisatie Juut & Co verzorgt op veertien locaties in de Achterhoek opvang voor kinderen van 0 tot 12 jaar via kinderdagverblijf, peuteropvang, BSO en gastouderopvang. “In Nederland is kinderopvang goed geregeld. We moeten voldoen aan allerlei kwaliteitseisen en die worden goed gecontroleerd. Wij zorgen daarnaast voor de juiste mensen op de groep, kwaliteit en veiligheid. We zijn er voor de kinderen”, legt Hester uit.

Bij Juut & Co bieden ze niet alleen goede zorg, maar ze houden ook de uurtarieven zo laag mogelijk. “Bij ons betalen ouders met een inkomen tot 20.000 euro 53 cent netto per uur bij een kinderdagverblijf. En bij een inkomen van 30.000 euro betalen ze 82 cent. Zelfs voor ouders die niet werkzaam zijn, wordt voor kinderen van 2 tot 4 jaar het deel subsidie niet betaald door de overheid, maar door de gemeente. Zo blijft kinderopvang voor iedereen betaalbaar.”

Meer informatie? Bezoek onze website: www.juutenco.nl of bel ons: 0315-231775

___________________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *