Verslavingszorg

Bij Verslavingszorg Achterhoek krijg je een persoonlijke behandeling

Verslavingszorg Achterhoek (VZA-GGZ) is een kleinschalige instelling waarbij de cliënt op nummer één staat. “We weten precies wat jij nodig hebt om clean te worden, dankzij een unieke combinatie van ervaring en professionele scholing.” VZA-GGZ staat voor persoonlijkheid, flexibiliteit en kwaliteit van de zorg.

Tijdens de zes week durende klinische behandeling volg je een intensief programma met groep sessies en individuele gesprekken in Portugal. Spreek je geen Engels? “Dan hebben we een samenwerking met een Nederlandstalige kliniek.”

Een andere optie is de ambulante behandeling. “Hierbij kom je twaalf weken lang, twee keer per week een dag naar onze locatie in Doetinchem.” De behandeling bestaat uit een combinatie van individuele gesprekken en groepssessies. Er wordt gebruik gemaakt van kleine groepen en een vast team behandelaars. “Je leert de obstakels en valkuilen te herkennen die je tegenkomt op weg naar je herstel. Omdat je in je eigen omgeving blijft, kun je je nieuwe inzichten meteen in de praktijk brengen.”

VZA-GGZ vindt het van groot belang om ervoor te zorgen dat de cliënt passende verslavingszorg ontvangt. “We zijn er om te helpen, neem gerust contact op.” Binnen 24 uur ontvang je bericht en het kennismakingsgesprek wordt gerealiseerd binnen enkele dagen.

Wij weten hoe dapper het is als je durft te erkennen dat je hulp nodig hebt. Zet jij die eerste stap?| Terborgseweg 20 | 7005 BA Doetinchem | Wout Evers T: 06 10 72 79 84|E: info@verslavingszorgachterhoek.nl | I: www.verslavingszorgachterhoek.nl

___________________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *