Bart Pastoors Schilderwerken

Bij Warenhuis Jansen is de klant nog écht koning

In het winkelcentrum van Wehl is bij Warenhuis Jansen de klant nog écht koning. De franchisewinkel van de keten Marskramer heeft een heel ruim assortiment aan producten: een ruime collectie aan huishoudelijke artikelen en decoraties, maar ook speelgoed van Top1toys, kleding, schrijfmaterialen en een steeds vernieuwend groot assortiment aan wens- en cadeaukaarten.

Bedrijfseigenaar Ton Jansen nam de winkel over van zijn ouders, die in 1973 het warenhuis openden. Jansen: “Mijn ouders hadden een winkel in verf. Mijn moeder ging daarnaast allerlei kleine huishoudelijke artikelen en speelgoed verkopen, om de bewoners van het dorp zo breed mogelijk van dergelijke producten te voorzien. Het werd een succes, want naast de verfwinkel kwam in een nieuw pand het warenhuis.”

Klant is koning

Het succes is gebleven. Klanten die voor het eerst bij Warenhuis Jansen winkelen, komen graag nog eens terug. Niet alleen vanwege de gratis parkeerplek voor de deur, maar ook omdat de klant bij hen nog echt koning is. Jansen: “De keuze is ruim, maar mocht een klant een specifieke wens hebben, dan doen we er alles aan om hen te helpen.”

Wilt u ook eens winkelen bij Warenhuis Jansen? U vindt hen aan het Kon. Wilhelminaplein in Wehl

Contact

Voor meer informatie:
Warenhuis Jansen
Kon. Wilhelminaplein 3
7031 BH Wehl
T: 0314-681145
E: info@warenhuisjansen.com
I: www.warenhuisjansen.com

________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *