bijzondere adresjes in Dinxperlo

Bijzondere adresjes in Dinxperlo

Iedere maand belicht MIJN Magazine een plaats in de Achterhoek. Mooie en bijzondere adresjes waar je moet zijn geweest en de moeite waard zijn om absoluut eens te bezoeken. Deze keer geven we 3 fraaie tips in Dinxperlo uit Gemeente Aalten.

BLOSSOM BY EVE
Ze nemen alle tijd om samen met jou op zoek te gaan naar de best passende bh voor jouw lichaam en die je de beste versie van jezelf laat zijn! Ze willen iedere vrouw de kans geven zich weer zelfverzekerd, sexy, vrouwelijk en lekker in haar vel te laten voelen. You Bloom, girl!

Hogestraat 27
7091 CB Dinxperlo
0315-785 630
www.blossombyeve.nl

GOUDSMIDSATELIER VAN SAES
Op een mooi plekje in de Hogestraat is het atelier van goudsmid Sonja Arentsen gevestigd. U kunt hier terecht voor o.a. het vermaken van (trouw)ringen, het omsmelten van familie-goud tot nieuwe draagbare sieraden, reparaties en uiteraard nieuwe ontwerpen. Voor meer info of een afspraak om het atelier te bezoeken, kijkt u op de website of sociale media.

Hogestraat 81b
Dinxperlo
06-41 25 73 47
www.vansaes.nl

NAAIATELIER MONIQUE HARMSEN
Dan bent u bij Monique aan het goede adres. Verder heeft het naaiatelier een borduurmachine waarmee logo’s in diverse lettertypes en kleuren op bedrijfs- of sportkleding kunnen worden geborduurd. Vragen of een afspraak maken? U kunt altijd even appen, bellen of mailen.

De Bijvank 5a
Dinxperlo
www.naaiateliermoniqueharmsen.nl
06-52 59 44 43

___________________________________________________________________

Erop uit

Op de pagina erop uit lees je boeiende verhalen en voorbeelden over erop uitgaan in de Achterhoek. Laat je inspireren door de artikelen en/of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers. Ga voor de leukste uitjes in de Achterhoek naar https://www.helemaalachterhoek.nl/category/leven-in-de-achterhoek/erop-uit/

Verder lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *