bijzondere adresjes in Zelhem

Bijzondere adresjes in Zelhem

Iedere maand belicht MIJN Magazine een plaats in de Achterhoek. Mooie en bijzondere adresjes waar je moet zijn geweest en de moeite waard zijn om absoluut eens te bezoeken. Deze keer geven we 5 fraaie tips in Zelhem uit Gemeente Bronckhorst.

EETCAFÉ DE GROES
Al sinds jaar en dag is Eetcafé de Groes het bruisende middelpunt van Zelhem, het knusse eetcafé met zijn schilderijen van het Achterhoekse dorpsleven is van ’s ochtends tot ’s avonds een ontmoetingsplek voor een hapje en een drankje.
Het terras biedt veel mogelijkheden, geniet in de zomeravonden van het zwoele weer en krijg een optimale beleving van onze gastvrijheid. Ook in de winter is het terras erg geliefd, met een verwarmt winterterras is het echt ‘ultiem genieten’.

Stationsstraat 2
7021 CK Zelhem
0314-62 20 44
www.degroes.nl

HIVA KRINGLOOP EN ONTRUIMINGEN
HIVA Kringloop en Ontruimingen is onderdeel van De Samengroei in Zelhem. De Samengroei Zorg en Begeleiding biedt kwaliteitszorg op maat in een omgeving waarin onze cliënten zich thuis voelen. Cliënten van de dagbesteding helpen met het innemen, sorteren, opknappen en verkopen van spullen. HIVA Kringloop helpt dan met een zinvolle daginvulling.

Door spullen een tweede leven te geven, voorkom je verspilling. Dat is goed voor het milieu. De goederen die binnenkomen worden gesorteerd en eventueel gerepareerd door een groep enthousiaste werknemers met afstand tot de arbeidsmarkt. Dat is goed voor de mens. Bij HIVA Kringloop koop je dus niet alleen voordelig leuke dingen, je levert ook een bijdrage aan mens en milieu. Dat is goed voor de maatschappij.

Wilt u meer weten over HIVA of De Samengroei Zorg? Neem contact op via 06-54 32 30 30 of info@hivazelhem.nl

PROEFLOKAAL DE GROES
In het proeflokaal kunt u een avond onbeperkt genieten, middel een ingevuld bierviltje geeft u aan welke gerechtjes u wilt bestellen. De keuze bestaat uit ca. 30 kleine gerechtjes bestaande uit koude, warme en dessert gerechtjes. De kaart wisselt ca 4 keer per jaar en hierdoor heeft u altijd keuze uit seizoen gerechtjes, reserveren wordt zeker aangeraden want het proeflokaal is populair onder de gasten!

Stationsstraat 2
7021 CK Zelhem
0314-62 20 44
www.degroes.nl/menu-proeflokaal/

ATTRAVERSO
Op 28 mei 2017 opende ATTRAVERSO tegenover eetcafé De Groes in een voormalig bankgebouw haar deuren. De naam “Attraverso” geeft dit eigenlijk al aan. Namelijk: een pizzeria en gelateria aan de overkant. Geen doorsnee pizza’s, maar ‘echte Napolitaanse’ uit een houtoven, met een pizzabakker uit Sardinië, ijs gemaakt door Menodiciotto en Porettibier wordt er alleen Italiaanse topkwaliteit op tafel gezet.

Doetinchemseweg 2
Zelhem
0314-72 47 24

SEVINK QUADS
Al meer dan 22 jaar is Sevink gespecialiseerd in de verkoop en inkoop van QUADS. Ook voor reparatie, accessoires en onderdelen kunt u bij hen terecht. In de moderne werkplaats maken zij gebruik van de nieuwste gereedschappen en software. Voor onderdelen en accessoires kunt u ook gebruik maken van de webshop, QUADWEBSHOP.COM, ze zijn dealer van de merken Polaris, Yamaha en Kymco.

Halseweg 42-B Zelhem
www.quadshop.nl
0314-621226
info@quadshop.nl

___________________________________________________________________

Erop uit

Op de pagina erop uit lees je boeiende verhalen en ook voorbeelden over erop uitgaan in de Achterhoek, laat je inspireren door de artikelen en/of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers, ga voor de leukste uitjes in de Achterhoek naar https://www.helemaalachterhoek.nl/category/leven-in-de-achterhoek/erop-uit/

Verder lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *