Boetiek hotel BonAparte

Boetiek hotel BonAparte heeft veel te bieden

Uniek, laagdrempelig en ongedwongen, zo geniet Boetiek hotel BonAparte bekendheid. De idyllisch gelegen horecagelegenheid is echter niet alleen voor hotelgasten en restaurantbezoekers interessant. Het heeft veel meer te bieden. Voor feesten, partijen en zakelijke bijeenkomsten kunt u er eveneens uitstekend terecht.

Boetiek hotel BonAparte is klaar voor de toekomst. Na een moeilijke periode door de coronapandemie wordt er vol energie positief vooruit gekeken. De 45 medewerkers bleven tijdens de afgelopen twee jaar gewoon aan het werk ondanks de beperkingen. “We hebben de tijd die over was nuttig besteed”, vertelt Harm Oosting. Hij is samen met Toni Hoevers eigenaar van BonAparte. “In de loze uren zijn de lobby, het restaurant en de kamers opgeknapt, we zijn trots op het resultaat.” Mocht de situatie wat betreft corona verslechteren, bijvoorbeeld in het najaar, dan kan daar op worden ingespeeld. Op alle kamers is het mogelijk te ontbijten en te dineren.

Authentieke Achterhoekse gastvrijheid, het beste alternatief voor thuis

Luxe hotelkamers

Het beste alternatief voor thuis. Boetiek hotel BonAparte staat garant voor authentieke Achterhoekse gastvrijheid. Het ontbreekt u werkelijk aan niets. Het prachtige monumentale pand uit 1870 met een rijke historie beschikt over veertig luxe hotelkamers, een sfeervol restaurant, een parktuin, multifunctionele ruimtes voor feesten, partijen en zakelijke bijeenkomsten en een wellness gedeelte met (verwen)binnenbad, sauna, solarium, spa, massagesalon en fitnessruimte.

Restaurant

Het laagdrempelige maar toch stijlvolle restaurant Le Défi (oftewel De Uitdaging) is zeven dagen per week geopend en staat onder leiding van de nieuwe chef-kok Ronald Gebbinck die zijn sporen heeft verdiend bij gerenommeerde restaurants. Gasten kunnen er genieten van een kopje koffie met wat lekkers, een ontbijt, borrel, lunch of diner. De veelal streekgebonden producten zijn van hoge kwaliteit. Ook vegetarische en gezonde gerechten sieren de gevarieerde kaart.

Feesten en partijen

Voor feesten, partijen en zakelijke bijeenkomsten (trainingen, congressen) is BonAparte zeer geschikt. Er zijn drie multifunctionele ruimtes met tal van mogelijkheden beschikbaar. En wat dacht u van een gezellig tuinfeestje. Het fraai gelegen buitenterrein leent zich daar bij uitstek voor. De Afrikaanse stretchtent maakt het helemaal sfeervol, het is een Achterhoeks product gemaakt in Doetinchem. BonAparte doet ook dienst als trouwlocatie. De romantische ambiance en een exclusief karakter zijn gegarandeerd. Groot voordeel is dat de gasten in het hotel kunnen overnachten. Het bruidspaar krijgt de bruidssuite aangeboden.

Locatie zeer geschikt voor feesten, partijen en zakelijke bijeenkomsten

Allerlei activiteiten

De natuurrijke omgeving met de Lochemse Berg, Kale Berg en Paasberg leent zich voor allerlei activiteiten. BonAparte is daarmee een ideaal startpunt voor een prachtige wandeling of fietstocht. Ook een zeer uitdagende mountainbikeroute gaat van start vanaf het hotel. Gaat u liever golfen? Ons golfarrangement bij de nabijgelegen golfclub haakt daar op in.

Altijd open

De deuren van Boetiek hotel BonAparte staan altijd open. Gasten zijn iedere dag tussen 7 en 23 uur welkom. De bruisende en inspirerende horecagelegenheid is 365 dagen per jaar geopend. U bent van harte uitgenodigd voor een rondleiding om alle faciliteiten te bekijken en de mogelijkheden te bespreken.

Boetiek hotel BonAparte

Lochemseweg 37

7244 RR Barchem

T     0573 298900

E     info@hotelbonaparte.nl

I      www.hotelbonaparte.nl

___________________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Opgelucht
Bedrijfspresentaties
Financiën

Opgelucht…

Elke dag verlaten cliënten opgelucht ons kantoor nadat ze hun testament hebben geregeld. Een testament lijkt iets definitiefs, maar het is eigenlijk een momentopname. Het is gebaseerd op iemands wensen

Midzomer Mondriaan Festival 2024
Erop uit
Online

Midzomer Mondriaan Festival 2024

Muzikaal spektakel in het Winterswijkse centrum In 2024 verrast Winterswijk haar inwoners en bezoekers opnieuw met een cultureel en muzikaal festival. Op vrijdag 21 en zaterdag 22 juni zal het

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *