boetiek hotel BonAparte: het beste alternatief voor thuis

Authentieke Achterhoekse gastvrijheid, ook in het sfeervolle restaurant

Het beste alternatief voor thuis. Bij Boetiek hotel BonAparte aan de voet van de Lochemse Berg ontbreekt het u werkelijk aan niets. Harm Oosting en Toni Hoevers, de eigenaren van de idyllisch gelegen horecagelegenheid staan garant voor authentieke Achterhoekse gastvrijheid. Uniek,  eigenzinnig en ongedwongen, zo geniet BonAparte tussen Lochem en Barchem inmiddels bekendheid.

Van klein werk tot een complete woning. Bouwbedrijf de Betuwe beheerst alle disciplines en heeft veel kennis van Boetiek hotel BonAparte is gehuisvest in een prachtig monumentaal pand uit 1870 met een rijke historie. Het beschikt over veertig luxe hotelkamers, een sfeervol restaurant, een parktuin, multifunctionele ruimtes voor feesten, partijen en zakelijke bijeenkomsten en een wellness gedeelte met (verwen)binnenbad, sauna, solarium, spa en fitnessruimte.

Zeer geschikte locatie voor feesten, partijen en zakelijke bijeenkomsten

Prachtige omgeving

De natuurrijke omgeving leent zich voor allerlei activiteiten. BonAparte is daarmee een ideaal startpunt voor een prachtige wandeling of fietstocht. De Lochemse Berg, Kale Berg en Paasberg bevinden zich op loopafstand. Gaat u liever golfen? Geen probleem, ons golfarrangement bij de nabijgelegen golfclub haakt daar op in.

Restaurant

Na alle inspanningen is het prettig toeven in het laagdrempelige maar toch stijlvolle restaurant Le Défi (oftewel De Uitdaging). Gasten kunnen er genieten van een kopje koffie met wat lekkers, een ontbijt, borrel, lunch of diner. De veelal streekgebonden producten zijn van hoge kwaliteit, waarbij het vlees duurzaam wordt geproduceerd. Ook vegetarische en gezonde gerechten staan volop op de kaart.

Feesten en partijen

BonAparte is beslist niet alleen voor hotelgasten of restaurantbezoekers. Voor feesten, partijen en zakelijke bijeenkomsten (trainingen, congressen) kunt u er eveneens uitstekend terecht. Er zijn drie multifunctionele ruimtes van tal van mogelijkheden beschikbaar. Ze hebben afzonderlijk een capaciteit van 80 tot 100 personen. Aan elkaar gekoppeld ontstaat één grote ruimte voor zo’n 270 mensen. BonAparte is overigens ook zeer geschikt als trouwlocatie. De romantische ambiance en een exclusief karakter zijn gegarandeerd. Groot voordeel is dat de gasten in het hotel kunnen overnachten. Het bruidspaar krijgt de bruidssuite aangeboden.

Altijd welkom

De deuren van Boetiek hotel BonAparte staan altijd open. Gasten zijn iedere dag tussen 7 en 23 welkom. De bruisende en inspirerende horecagelegenheid is 365 dagen per jaar geopend. U bent van harte uitgenodigd voor een rondleiding om alle faciliteiten te bekijken en de mogelijkheden te bespreken. Neem daarvoor contact op met Isabelle Pfaff of Lizzy Boonk:

Contact

Boetiek hotel BonAparte
Lochemseweg 37
7244 RR Barchem
T     0573 298900
E     info@hotelbonaparte.nl
I      www.hotelbonaparte.nl

___________________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *