Sky lounge

Bouwbedrijf de Betuwe maakt het verschil

Kracht zit in het meedenken met de opdrachtgever

De naam vermoedt misschien anders, maar Bouwbedrijf de Betuwe is gevestigd in Ruurlo en komt zeker ook in de Achterhoek in actie. Dat gebeurt de laatste tijd zelfs steeds vaker. Opdrachtgevers zijn zeer tevreden over de gedegen aanpak en de persoonlijke benadering van de gerenommeerde aannemer. Bouwbedrijf de Betuwe onderscheidt zich op veel fronten en maakt zo het verschil.

Van klein werk tot een complete woning. Bouwbedrijf de Betuwe beheerst alle disciplines en heeft veel kennis van zaken. Voor nieuwbouw, verbouw en onderhoud kunnen particulieren, bedrijven en instellingen een beroep doen op het ervaren team van vakmensen. “We hebben alles onder één dak en onze medewerkers zijn uitstekend op elkaar ingespeeld”, vertelt Rob Luttikholt, eigenaar van Bouwbedrijf de Betuwe. Zijn vrouw Gerdine Luttikholt is op kantoor actief en regelt alle administratieve werkzaamheden.

Dé specialist van Passief Bouwblok

Iets moois maken

De solide onderneming werkt sinds vier jaar vanuit Ruurlo waar het de beschikking heeft over 9 vakkrachten, een kantoorpand met eigen timmerwerkplaats, een opslagruimte en een  royaal buitenterrein. “Ons werkgebied beslaat de Achterhoek, maar gezien onze historie hebben we ook veel klanten in de Betuwe, grofweg het gebied rond Arnhem-Nijmegen”, legt de grondlegger uit. Rob Luttikholt begon namelijk in 2008 in Arnhem zijn eigen bedrijf, nadat hij alle relevante opleidingen in zijn vakgebied had afgerond, jaren ervaring had opgedaan bij Bouwbedrijf Hoffman en tevens in een leidinggevende functie actief was geweest bij een groot bouwbedrijf in Arnhem. “We woonden destijds in Arnhem, maar verhuisden naar de Achterhoek omdat we daar onze kinderen liever wilden laten opgroeien”, verklaart Gerdine de stap. In Ruurlo vond het bedrijf een geschikte locatie. Sindsdien groeit de klantenkring in dit deel van Gelderland fors. De werkwijze van Bouwbedrijf de Betuwe slaat ook hier aan. “We willen iets moois maken. Daarom wordt er altijd voor de beste kwaliteit gekozen, gedurende het hele traject”, aldus Rob. “Onze kracht zit in betrokkenheid, we denken echt met de klant mee en wijzen ze op voor- en nadelen van bepaalde keuzes, waar de klant vaak zelf niet aan denkt. Je kunt als klant namelijk niet alles weten. Daardoor kunnen ze goede, bewuste beslissingen nemen. Dat zie je terug in het eindresultaat.”

Meerwaarde door samenspel

Kwaliteit komt tevens naar boven door de inzet van vakkundige en ervaren medewerkers die hun sporen al ruimschoots hebben verdiend. Onze medewerker Tjiko Wolberink begeleidt als uitvoerder de werkzaamheden op de bouw. Het structurele samenspel met vaste partners als installateurs, elektriciens en stukadoors zorgt ook voor meerwaarde. Dat geldt evenzeer voor de samenwerking met een gerenommeerd architectenbureau. Samen worden kosteloos schetsontwerpen met 3D beelden en een begroting aangeboden. Het kostenoverzicht is volledig transparant en gespecificeerd uitgewerkt. “Daardoor krijgen de klanten tijdens het proces of achteraf niet te maken met vervelende financiële verrassingen.” Met een eigen timmerwerkplaats kan maatwerk geleverd worden van kozijnen, ramen, deuren en andere houtproducten die door onze vakmensen worden gemaakt (zelf profielen kiezen) en kan een snelle levering worden geboden. “Wat materiaalkeuze betreft, kiezen wij voor betrouwbaarheid. Het gaat dan meestal om traditionele bouwmaterialen, aangezien deze zich in de loop der tijd ruimschoots hebben bewezen.”

Concept Passief Bouwblok

Toch wil dat niet zeggen dat innovatieve technieken en materialen uit de weg worden gegaan. Integendeel. Zo heeft Bouwbedrijf de Betuwe prima ervaringen opgedaan met het concept Passief Bouwblok. Het betreft een erg duurzame, energiezuinige en efficiënte manier van bouwen. De voordelen liegen er niet om. De goede isolerende blokken zorgen voor een hoge RC waarde (isolatiewaarde) van 9,0 in plaats van de huidige norm van 4,5. Als bewoner geniet je van comfortabel wonen met zeer behaaglijke binnentemperaturen tegen minimale energiekosten. De bouwbegeleiding hiervan is bij Bouwbedrijf de Betuwe als enige specialist in de Achterhoek in prima handen. Voor meer informatie: www.passiefbouwblok.nl

Bouwbedrijf de Betuwe is deelnemer van BouwGarant, hét keurmerk in de bouw. Voor meer informatie kijk op www.bouwgarant.nl

Verder is de onderneming lid van Bouwend Nederland en een erkend leerbedrijf van Fundeon.

Contact

Neem gerust contact met ons op:

Bouwbedrijf de Betuwe B.V.
Spoorstraat 66A
7261 AG Ruurlo
T   0544 487285
E   info@bouwbedrijfdebetuwe.nl
I    www.bouwbedrijfdebetuwe.nl

___________________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je ook inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *