Barink Badkamers

Bouwmeester Parketvloeren uit Lichtenvoorde levert duurzaam en ambachtelijk vakwerk

Als u een beroep doet op Bouwmeester Parketvloeren weet u dat alles tot in de puntjes wordt verzorgd. Het gespecialiseerde bedrijf in Lichtenvoorde gaat altijd voor duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit. Alex Bouwmeester heeft ruim dertig jaar ervaring en levert, met gebruik van de nieuwste materialen, nog echt ambachtelijk vakwerk. Hij is een echte perfectionist. Klanten profiteren daarvan.


Bij Bouwmeester Parketvloeren kunt u terecht voor nieuw te leggen houten vloeren, een mooie visgraatvloer, pvc-vloeren en laminaat. Tevens wordt het bedrijf in Lichtenvoorde ingeschakeld voor onderhoud, restauratie, traprenovatie en verzekeringswerk.Onderscheidende aanpak

Eigenaar Alex Bouwmeester geldt als een echte professionele vakman. Hij wordt administratief ondersteund door zijn partner Cora Peters. De parketteur begon in 2006 voor zichzelf. Met zijn onderscheidende werkwijze maakte hij snel naam. Het zorgt voor veel tevreden klanten, zowel particulier als zakelijk. “We kiezen bewust voor kwaliteit, duurzaamheid en service. Onze producten zitten in het hoge segment, daardoor heb je lang plezier van je vloer.

Het is immers een heel belangrijk basisonderdeel van het interieur.” Alex gaat heel gedegen te werk. Dat begint al bij het bekijken van vloeren. “Klanten krijgen alle tijd om de juiste keuze te maken. In ons atelier valt genoeg te zien, maar het liefste ga ik bij de klant thuis op bezoek. Ik neem monsterborden en stalen mee, en geef advies over de verschillende afwerkingen. Zo krijg je een prima indruk hoe het eruit ziet en bij het interieur past. Het is zelfs mogelijk om proefstukken te maken. De oriëntatiefase is overigens geheel vrijblijvend.”

Tips en adviezen

Met zijn staat van dienst als gecertificeerd vakman, kan de parketteur tal van tips en adviezen geven. Bij de keuze zijn er veel zaken waar je rekening mee kan houden. Voorafgaand aan de opdracht is er altijd een vloerinspectie. Dat scheelt achteraf teleurstellingen. Daarmee zorgt het bedrijf voor toegevoegde waarde. Krijgt Bouwmeester Parketvloeren de opdracht, dan wordt het hele traject van A tot Z verzorgd. “De mensen hebben er geen omkijken naar”, vertelt Alex. “Alles wordt piekfijn in orde gemaakt en er wordt gebruik gemaakt van machines die stofvrij werken. Zo wordt de rommel tot een minimum beperkt. Dat is wel zo prettig.”


Voor parketvloeren, onderhoud, restauratie, traprenovaties en verzekeringswerk


Prettig klimaat

De vloeren worden behandeld met milieuvriendelijke olie, lak en lijm en zijn tegenwoordig veelal voorzien van vloerverwarming en vloerkoeling. Het zorgt voor een behaaglijk klimaat in huis. Bouwmeester Parketvloeren is dealer van de Fidbox, een slimme innovatieve vloermonitor die aan de onderkant in de parketvloer wordt aangebracht. Het biedt een betrouwbare manier voor het bewaken van de temperatuur en vochtpercentages die invloed hebben op de parketvloer. “Heel handig, via een gratis app op je smartphone of tablet kun je zelf de conditie van de parketvloer monitoren.” Voor verzekeringswerk kunt u ook vertrouwen op de deskundigheid van Bouwmeester Parketvloeren. Ten behoeve van de verzekeringsmaatschappij wordt een schaderapport opgemaakt en het traject wordt nauwkeurig begeleid.

Contact

Voor meer informatie of het maken van een afspraak:

Bouwmeester Parketvloeren

T     0544 785114

M    06 54361543

E     info@bouwmeesterparketvloeren.nl

I      www.bouwmeesterparketvloeren.nl

___________________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *