Nicole uit Doetinchem

Breng een bezoek aan Studio Sier en Studio Marneth

Volop inspiratie, creativiteit, bijzondere producten en persoonlijke aandacht

Studio Sier: dé winkel voor hip handwerk

Studio Sier aan de Hogestraat 81a in Dinxperlo is dé winkel voor hip handwerk. Eigenaar Maureen Huls ontvangt er klanten in een zeer creatieve en inspirerende omgeving. Ze kunnen in de sfeervolle handwerkstudio terecht voor allerlei materialen, patronen én een gericht advies.  

Haken, breien, borduren, naaien en macramé. Alle handwerkvormen zijn vertegenwoordigd bij Studio Sier. De gezellige winkel speelt in op de groeiende populariteit. Het oubollige karakter is helemaal verdwenen, handwerken neemt een vlucht. Steeds meer vrouwen (jong en oud) vinden hun ontspanning in deze rustgevende hobby, een mooie tegenhanger van de dagelijkse hectiek. Het geeft voldoening om creatief bezig te zijn. Want wat is er leuker dan je eigen kleding of accessoires te maken.

Klanten worden blij als ze bij ons binnenkomen. Maureen helpt je graag. Haar enthousiasme werkt aanstekelijk. Ze verkoopt allerlei garens van bekende merken als Stylecraft, Lana Grossa, Scheepjes en Catania. Daarnaast houdt Studio Sier regelmatig workshops met aansprekende namen als Adinda Zoutman, José Dammers en Nienke Landman. Een boeiend en vooral ook gezellig dagje uit inclusief lunch. Ook geeft Maureen workshops van een paar uur (op een avond of middag) bijvoorbeeld sokken breien, een nieuwe haak- of breitechniek, armbreien of macramé.

Contact

Wij zijn geopend op dinsdag, vrijdag en zaterdag. Voor meer informatie, de exacte openingstijden en aanmelding voor de workshops, kijk op: www.studiosier.nl

Studio Sier, Hogestraat 81a in Dinxperlo    
T   06 28310381
E   maureen@studiosier.nl
I    www.studiosier.nl


___________________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Ebbers Mechanisatie
Bedrijfspresentaties

Automowers: voor een perfect gazon

De landbouw staat onder druk. Ebbers Mechanisatie ondervindt er geen last van. Integendeel, het bedrijf in Winterswijk-Huppel maakt zelfs een mooie groei door. Klanten zijn uitermate tevreden over het uitgebreide

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *