Broadway musical The Prom

Broadway-musical The Prom komt naar Amphion

Het ultieme musicalfeest voor jong en oud met onweerstaanbare muziek, een hartverwarmend verhaal en verrukkelijke humor komt op 11, 12 en 13 november 2022 naar Amphion!

Speld je corsage op, grijp je danspartner en gooi die jazz hands in de lucht, want… het is tijd voor een feestje! Broadway-musical The Prom ontving zes Tony-nominaties en won de Drama Desk Award voor beste musical. Internationaal musical vedette en meervoudig Award winnares Pia Douwes keert in deze heerlijke over-the-top musical in de rol van Dee Dee Allen voor het eerst in jaren terug op het Nederlandse podium. Zij wordt vergezeld door een sterrencast met onder meer Joke de Kruijf, Dennis Willekens, Barry Beijer, Juliëtte van Tongeren, Soraya Gerrits, Wieneke Remmers en Rogier Komproe.

Verhaal

Vier uitgedoofde Broadway-sterren doen alles om weer te gaan stralen en krijgen lucht van een provinciaal relletje. Emma wil maar één ding: met haar vriendin en liefde Alyssa naar de Prom, het feestelijke eindejaarsbal van haar school. Maar dat ligt moeilijk in haar conservatieve woonplaats. De ouderraad blaast het hele feest af. De ijdele artiesten grijpen hun kans om zelf weer in de spotlights te staan en trekken ten strijde. Maar wat begint als een slim zakelijk project om hun eigen imago op te poetsen, mondt uit in een emotionele reis met maar één einddoel: jezelf kunnen en mogen zijn!

Zin in een voorproefje? Bekijk alvast de gelijknamige Netflix hit met in de hoofdrollen Meryl Streep, James Corden en Nicole Kidman.

Praktische informatie

The Prom is van 11 t/m 13 november 2022 te zien bij Amphion, locatie Hofstraat 159. Info en tickets vanaf vandaag verkrijgbaar via amphion.nl/theprom

Meer musical!

Kun je niet wachten tot november? Ook dit seizoen staan er nog een aantal heerlijke musicals op het programma. Kom genieten van het meeslepende Titanic (14 t/m 17 april) en Hij Gelooft in Mij (29 juni t/m 3 juli). Of kom met de kinderen naar Alice in Wonderland ( 13 maart, 8+) en Belle en het Beest (15 mei, 4+).

Meer informatie

Ga voor tickets en meer informatie naar https://www.amphion.nl/theater/the-prom-broadways-hit-musical-comedy/12-11-2022-20-00/

___________________________________________________________________

Erop uit

Op de pagina erop uit lees je boeiende verhalen en voorbeelden over erop uitgaan in de Achterhoek. Laat je inspireren door de artikelen en/of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers. Ga voor de leukste uitjes in de Achterhoek naar https://www.helemaalachterhoek.nl/category/leven-in-de-achterhoek/erop-uit/

Verder lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *