Broeken Brinkie

Broeken Binkie nu met verrassende zomercollectie

Loop gerust eens binnen bij Broeken Binkie in Doetinchem. Laat je verrassen door de nieuwe zomercollectie met leuke en wekelijks wisselende items. Een uitgebreid aanbod dames- en herenmode staat garant voor een complete outfit inclusief accessoires. Wat verder opvalt, de laagdrempelige zaak is gespecialiseerd in alle maten. Dus iedereen kan terecht én slaagt.

Broeken Binkie scoort een erg hoog waarderingscijfer met een ruim assortiment, persoonlijke aandacht en een gemoedelijke sfeer. Het gezellige familiebedrijf biedt de beste merken, de nieuwste trends en is uitgegroeid tot dé spijkerbroekenspecialist uit de Achterhoek. Maar het heeft veel meer te bieden dan broeken alleen. Naast kleding zijn er leren riemen, tasjes, horloges, sjaals en een uitgebreid assortiment werkkleding beschikbaar. En Broeken Binkie gaat met de tijd mee. Bijvoorbeeld met de professionele webshop, want het aantal bestellingen via die weg stijgt sterk. Ook zijn de eigenaren actief op social media. Regelmatig worden er leuke win/weggeef acties gehouden.

Welkom

U bent van harte welkom bij Broeken Binkie aan de rand van het centrum van Doetinchem. Er is ruime parkeergelegenheid bij de deur. Voor 2,50 kun je er de hele dag parkeren. Bij een minimale besteding van 10 euro in de winkel is het parkeren zelfs de hele dag gratis.

Contactgegevens

Broeken Binkie
Spinbaan 9
7005 AD  Doetinchem
T: 0314 341888
E: info@broekenbinkie.com
I: www.broekenbinkie.com

___________________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *