Broeken binkie

Broeken Binkie ook voor originele cadeaus

December is de cadeaumaand bij uitstek. Ben je op zoek naar iets leuks voor je dierbaren? Voor nuttige en originele cadeaus ben je bij Broeken Binkie in Doetinchem aan het juiste adres. Want het familiebedrijf is niet alleen dé spijkerbroekenspecialist van de Achterhoek, het heeft ook leuke accessoires in de schappen liggen.

Je kunt dan denken aan leren riemen, tasjes, horloges en sjaals. Mooi en betaalbaar! Maar ook voor een feestelijke outfit kun je prima bij Broeken Binkie terecht. Dan kom je goed voor de dag tijdens de feestdagen.

Een uitgebreid assortiment, persoonlijke aandacht en een gemoedelijke sfeer. Broeken Binkie is een stadse winkel met een dorpse mentaliteit. Wekelijks zijn er nieuwe items. De laagdrempelige zaak is tevens gespecialiseerd in grote maten voor mannen en vrouwen. De beste merken zijn vertegenwoordigd, zoals: Petrol Industries, Cars Jeans, Red Button Jeans, Elvira Collections, Tom Tailer en Enjoy Womenswear.

Naast winkelverkoop is de webshop van Broeken Binkie erg populair. Het familiebedrijf is daarnaast erg actief op social media via o.a. Facebook en Instagram. Regelmatig zijn er winacties.

Je bent van harte welkom bij Broeken Binkie. Er is ruime parkeergelegenheid. Bij een minimale besteding van 10 euro in de winkel is het parkeren de hele dag gratis. Anders kost het € 2,50.

Contact

Voor meer informatie:
Broeken Binkie
Spinbaan 9
7005 AD Doetinchem
T: 0314­ – 34 18 88
E: info@broekenbinkie.com
I: www.broekenbinkie.com

________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Obbink
Bedrijfspresentaties

Beleef elektronica bij Obbink

Obbink bestaat dit jaar negentig jaar. De Achterhoekse ster in elektronica begon in 1934 met een winkel in Winterswijk, waar zelf gebouwde radio’s werden verkocht en huizen werden aangesloten op

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *