Broeken Brinkie

Broeken Binkie, veel meer dan broeken alleen

Een stadse winkel met een dorpse mentaliteit. Broeken Binkie in Doetinchem heeft een goede naam opgebouwd met een ruim assortiment, persoonlijke aandacht en een gemoedelijke sfeer. De laagdrempelige zaak is uitgegroeid tot dé spijkerbroekenspecialist uit de Achterhoek. Maar ze hebben veel meer te bieden dan broeken alleen.

Broeken Binkie is een gezellig familiebedrijf met een uitgebreide en mooie collectie dames en herenmode van de beste merken en de nieuwste trends. Alle maten zijn beschikbaar.

Ruim assortiment

Iedereen slaagt er voor een complete outfit, want het aanbod is verrassend breed met wekelijks nieuwe items. Maar ook voor accessoires zoals leren riemen, tasjes, horloges, sjaals en een ruim assortiment werkkleding kun je er prima terecht. Momenteel ligt de voorjaarscollectie in de schappen. Naast winkelverkoop heeft de webshop van Broeken Binkie een vlucht genomen. De bestellingen komen uit heel de wereld. Het familiebedrijf is daarnaast erg actief op social media via o.a. Facebook en Instagram.

Welkom

U bent van harte welkom bij Broeken Binkie aan de rand van het centrum van Doetinchem. Er is ruime parkeergelegenheid bij de deur. Voor 2,50 kun je er de hele dag parkeren. Bij een minimale besteding van 10 euro in de winkel is het parkeren zelfs de hele dag gratis.

Contactgegevens

Broeken Binkie
Spinbaan 9
7005 AD  Doetinchem
T: 0314 341888
E: info@broekenbinkie.com
I: www.broekenbinkie.com

___________________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *