Autobedrijf Harold Arendsen

Broekhuis Opel Doetinchem investeert graag in haar klanten

“Iedere dag het verschil maken.” Dat is het streven van het team van Broekhuis Opel Doetinchem. Geen loze belofte, zo blijkt uit de klantreviews. Met een gemiddeld cijfer van 9.0 scoort het bedrijf erg goed. “We investeren graag in klanten”, zegt Martijn Kranghand, vestigingsdirecteur van Broekhuis Opel Doetinchem. “We gaan voor een langdurige klantrelatie.”

‘Iedere dag het verschil maken’


Broekhuis Opel Doetinchem is onderdeel van de Broekhuis Groep, een ambitieus en solide familiebedrijf gestart in 1932 en uitgegroeid tot een prominente speler binnen automotive. Broekhuis telt een portfolio van 13 automerken: Opel, BMW, Ford, Jaguar, Land Rover, MINI, Peugeot, Seat, Skoda, Volvo, Fiat, Volkswagen en Audi. In totaal een 60-tal dealerbedrijven, 13 schadeherstelbedrijven, een eigen leasemaatschappij en onder andere CarPlus gespecialiseerd in bedrijfswagen inrichtingen. Het is daarmee dé partner in mobiliteit.


Service

De bouwstenen van de dienstverlening zijn: mensgericht, betrouwbaar, transparant en oplossingsgericht. Klanten worden iedere dag enthousiast, met passie en vakmanschap geholpen bij Broekhuis Opel Doetinchem. Je kunt er terecht voor nieuwe en jong gebruikte auto’s, onderhoud en reparatie, lease en verzekeringen en financieringen. Service wordt er met hoofdletters geschreven. “We doen wat we beloven. Daar wordt veel waarde aan gehecht”, vertelt Martijn Kranghand in de ruime showroom. Dat zie je terug in onze drie klantbeloften:

  1. Mensen hoe dan ook helpen: Kan niet bestaat niet. Er is altijd een oplossing. Tenminste, zo denken wij erover. Wij kijken naar wat wél kan en zijn pas helemaal tevreden als u als klant dat ook bent.
  2. Mensen recht in de ogen kunnen kijken: Eerlijk duurt het langst. Wij willen u niet alleen vandaag maar ook morgen als tevreden klant. Daarom helpen wij u zoals u dat van ons verlangt. Open en eerlijk, zonder onaangename verrassingen achteraf.
  3. Mensen thuis laten komen: Onbezorgde mobiliteit. Daar staan we voor. Probleemloos op weg gaan en weer thuis komen. Maar ook willen we dat u het gevoel van thuiskomen beleeft. Vanuit de betrokkenheid die onze medewerkers delen om het u naar de zin te maken.

Ons assortiment

U bent van harte welkom in de showroom. Daar kunt u bijvoorbeeld de nieuwe (elektrische) Opel Mokka bezichtigen. Eind van het jaar komt het facelift model van de Grandland X en begin 2022 de nieuwe Opel Astra. Naast de elektrische Opel Vivaro volgen binnenkort de Combo-e en de Movano-e. Er is ook een mooi assortiment jong gebruikte bedrijfswagens voorradig van het merk Opel, maar ook van andere merken. Vanzelfsprekend kunt u dan ook terecht voor alle onderhoud -en reparatiewerkzaamheden aan uw Opel of ander merk auto’s -en/of bedrijfswagens.


De openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 18.00 uur en op zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur.

Mogen wij u binnenkort begroeten?

Broekhuis Opel Doetinchem

Plakhorstweg 1-3

7008 AS Doetinchem

T   0314 341600

E   opeldoetinchem@broekhuis.nl

I    www.broekhuis.nl

___________________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

.

Verder lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *