Bureau Berentsen

Ervaar toegevoegde waarde en gemak

Het Bureau is het bureau dat alles heeft wat u nodig heeft om succesvol te zijn. Of het nu gaat om uw onderneming of persoonlijke groei, wij werken met korte lijnen die bijdragen aan een visie voor lange termijn. Wij zijn er voor het midden- en kleinbedrijf, particulieren, stichtingen en verenigingen. Ontdek de toegevoegde waarde en het gemak van onze dienstverlening als accountant, adviseur en coach en wat dat voor u kan betekenen.

Wij staan voor u bij op de momenten die ertoe doen. Bureau Berentsen, een nieuwe kijk op accountancy en consultancy. Zo kunt u ons het best typeren.

Onze visie is er één. Uw visie is minstens zo belangrijk voor het bereiken van het geoogde doel. Onze kijk op advisering wordt gevoed door een jarenlange ervaring en grote kennis van de huidige regels en wetgeving. Er verandert regelmatig veel als het gaat om belastingen, financieringen, subsidies, bedrijfsoverdrachten en pensioenen.

Uw wensen vertalen in korte of lange termijnplannen, daar halen wij voldoening uit en u uw profijt. Wij geven u graag een lift!

Bureau Bomers

Wij ontzorgen, zodat u uw tijd weer kunt besteden aan uw eigen werk. Bureau Bomers, een nieuwe kijk op administratie en organisatie.

U maakt gebruik van de HR-specialist die met veel plezier en flexibiliteit uw volledige personeelsadministratie verzorgt. Snel, accuraat en vakkundig, maar ook met een passie voor coaching en begeleiding bij uw personeelsvraagstukken of persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast profiteert u van een aantrekkelijk tarief. Korte lijnen die bijdragen aan een visie voor lange termijn. Waardering en erkenning van u, uw organisatie en medewerkers zijn hierbij kernwaarden. Dit geeft energie!

Contact

Mattelierstraat 7
7041 BP Groenlo
T: 06 28 98 20 02
E: info@bureauberentsen.nl / info@bureaubomers.nl
W: www.bureauberentsen.nl

___________________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *