Cabaretier André Manuel in theater DRU Industriepark

Cabaretier André Manuel in theater DRU Industriepark

Nederland, Diepenheim, 08-03-2022 - André Manuel, een Nederlands muzikant en cabaretier. - PHOTO AND COPYRIGHT ROGER CREMERS

Cabaretier André Manuel staat op vrijdag 7 april in het theater van het DRU Industriepark met zijn voorstelling ‘De Zieke Geest’.

De mens, het blijft een raadselachtig wezen. Want waarom kiest de één voor een carrière als pornoacteur terwijl de ander niet verder komt dan een keertje voorzichtig masturberen bij de nieuwste Wehkamp-gids? En hoe komt het dat het altijd mannen zijn die een baantje als seriemoordenaar ambiëren terwijl alle vrouwen niet verder komen dan een rolletje als slachtoffer? Hoe wordt een mens oorlogsmisdadiger en hoe wordt een mens een vredesengel? Wat is het verschil tussen een clown en een president? Bestaat er goed zonder kwaad? Is zwart mogelijk zonder wit? En wat doen we met al het grijs? Het zijn vragen waarop Manuel een antwoord gaat vinden. In De Zieke Geest. Deel 1 van een nu al legendarisch drieluik. Later volgen nog Het Goddelijke Lichaam en De Eenzame Ziel. André Manuel trad afgelopen zomer op tijdens het Huntenpop festival, met veel succes.

Informatie

De voorstelling begint om 20.00 uur in de Rabobankzaal. Kaarten zijn verkrijgbaar via de website of telefonisch via 0315-200150.

Kaarten zijn te koop via: www.dru-industriepark.nl/agenda

___________________________________________________________________

Erop uit

Op de pagina erop uit lees je boeiende verhalen en voorbeelden over erop uitgaan in de Achterhoek. Laat je inspireren door de artikelen en/of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers. Ga voor meer artikelen naar de onderstaande link. https://www.helemaalachterhoek.nl/category/leven-in-de-achterhoek/erop-uit/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *