can i come over

Can I come over? – Normaal wordt Lonneke Slöetjes geleefd maar nu even niet

Thuis, wat betekent dit eigenlijk? Sinds januari 2020 maakt Marleen Hoftijzer vlogs voor Omroep Gelderland waarin ze op zoek gaat naar de beste verhalen over thuis. Telkens stelt ze haar host één vraag; wat betekent thuis? Deze serie is wekelijks op televisie en instagram uitgezonden geweest. 

Door deze bijzondere manier van reizen wil Marleen de tolerantie en het begrip tussen verschillende culturen bevorderen. Inmiddels heeft ze een boek uitgegeven met meer dan zestig verhalen uit twaalf verschillende landen. Omroep Gelderland vroeg zich af, hoeveel van deze bijzondere thuisverhalen er dichter bij huis te vinden zijn?

In de onderstaande video gaat Marleen langs bij Lonneke Slöetjes uit Varsseveld. Zij is eigenlijk nooit thuis. Lonneke Slöetjes is oud professioneel volleybalster en daardoor is ze bijna het hele jaar weg om wedstrijden te spelen en te trainen. Maar dit kan vanwege corona nu niet. Lonneke Slöetjes geeft Marleen een inkijkje in haar leven en familie, en ze laat zien dat de sport onlosmakelijk met haar verbonden is. Bekijk het nu in de onderstaande video!

___________________________________________________________________

Marleen Hoftijzer

Het vertellen van pure verhalen, Marleen wordt er dolgelukkig van! Soms in de vorm van een blog of zelfs een boek, maar ook in video en fotografie. Meer spraakmakende video’s van Marleen zien? Ga dan naar https://marleenhoftijzer.com/.

___________________________________________________________________

Erop uit

Op de pagina erop uit lees je boeiende verhalen en voorbeelden over erop uitgaan in de Achterhoek. Laat je inspireren door de artikelen en/of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers. Ga voor meer artikelen naar de onderstaande link. https://www.helemaalachterhoek.nl/category/leven-in-de-achterhoek/erop-uit

Verder lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *