Can I come over? – Tamara paradeert graag tussen haar ganzen

can i come over

Thuis, wat betekent dit eigenlijk? Sinds januari 2020 maakt Marleen Hoftijzer vlogs voor Omroep Gelderland waarin ze op zoek gaat naar de beste verhalen over thuis. Telkens stelt ze haar host één vraag; wat betekent thuis? Deze serie is wekelijks op televisie en instagram uitgezonden geweest. 

Door deze bijzondere manier van reizen wil Marleen de tolerantie en het begrip tussen verschillende culturen bevorderen. Inmiddels heeft ze een boek uitgegeven met meer dan zestig verhalen uit twaalf verschillende landen. Omroep Gelderland vroeg zich af, hoeveel van deze bijzondere thuisverhalen er dichter bij huis te vinden zijn?

In de onderstaande video gaat Marleen op bezoek bij Tamara Diks uit Lichtenvoorde. Tamara is van veel markten thuis, zo heeft ze een circus, is ze suikerspintante en…ze heeft een ganzenfanfare! Met de ganzen toert ze regelmatig het hele land door, langs feesten, festivals of markten. Elke gans is voor haar uniek en heeft een eigen karakter. Wil je weten hoe dit eruit ziet? Kijk dan nu de video!

___________________________________________________________________

Marleen Hoftijzer

Het vertellen van pure verhalen, Marleen wordt er dolgelukkig van! Soms in de vorm van een blog of zelfs een boek, maar ook in video en fotografie. Meer spraakmakende video’s van Marleen zien? Ga dan naar https://marleenhoftijzer.com/.

___________________________________________________________________

Erop uit in de Achterhoek

Erop uitgaan in de Achterhoek? Bekijk dan de mogelijkheden via https://www.helemaalachterhoek.nl/category/leven-in-de-achterhoek/erop-uit/

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.