Autobedrijf Harold Arendsen

Carcleaningspecialist Gaanderen laat uw auto weer stralen

Carcleaningspecialist Gaanderen is niet zomaar de eerste de beste wasstraat. Integendeel. Een wasbeurt van uw auto duurt gemiddeld drie en een half uur. “Wij nemen graag de tijd om aan elke auto de aandacht te schenken die het verdient.”


In januari 2020 startte ondernemer Kenneth Wijgman zijn carcleaning bedrijf in Gaanderen. En het liep direct goed. “Dat komt omdat wij letterlijk de tijd nemen om elke auto van binnen en van buiten spik en span in orde te maken.”

“Wij reinigen de auto compleet. Wij wassen, poetsen en polijsten de auto van buiten. En stomen van binnen de bekleding. We stellen de koplampen loepzuiver af. Niet alleen voor particulieren. Maar ook voor bedrijven.”

“We hebben het in korte tijd lekker druk gekregen. Inmiddels maken veel autodealers en vakgarages gebruik van onze diensten. Zij laten dan een aangekochte auto door ons showroom-klaar maken. Daar krijgen we veel positieve respons op.”


ServiceRight

Carcleaningspecialist Gaanderen maakt deel uit van ServiceRight. ServiceRight is een kwaliteitslabel voor elk bedrijf dat service en klantvriendelijk hoog in het vaandel heeft staan. “Je moet het zo zien”, lacht Wijgman: “U levert uw auto, van buiten onder de modder, en van binnen helemaal doorrookt, bij ons af. Een paar uur rijdt u voor uw gevoel in een gloednieuwe auto bij ons de deur weer uit.”

www.carcleaningspecialist.nl

___________________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *