christel

Christel maakt haar metamorfose compleet!

Naam: Christel Hobelman
Leeftijd: 42 jaar
In het dagelijks leven: wandelen, leuke dingen doen met mijn zoon en mijn vriend
Waarom doe je mee aan de metamorfose: Ik ben het afgelopen jaar 50 kg afgevallen vanwege een gastric bypass en dacht dit is mijn moment! Tijd voor iets nieuws

Voor de novembereditie van MIJN Metamorfose is Christel de gelukkige. Omdat ze flink is afgevallen, wil ze haar metamorfose verder compleet maken met een frisse en stoere look.

Christel kwam binnen bij Hairemotion met lang haar bovenop in een donker rood/paarse kleur. Marieke van Hairemotion heeft Christel goed onder handen genomen en heeft de contourlijnen kort opgeschoren en het boven haar langer gelaten. “Het boven haar is geknipt met onze 3D schaar. Dit zorgt voor onregelmatigheid in lengtes, zodat je een speels effect creëert. We hebben het haar opgelicht van kleuren daarna een koperkleur van Elumen gebruikt. Bij deze kleuring is het verstandig om daarbij de juiste shampoo en conditioner (bijv. de Color Revive van Goldwell) te gebruiken om de kleur optimaal te houden. Hierna is het haar in model gebracht met de föhn. Een beetje pasta en een vleugje haarlak en klaar is de coupe!” vertelde Marieke.

Combineren

Nog voor de fotoshoot bracht Christel een bezoek bij SeeYou@10. Tijdens haar rondje door de winkel, gaf ze aan het liefst zwart te dragen. Ze had twee cowboylaarzen bij zich, die ze graag wilde combineren. Uiteindelijk is er gekozen voor een felle appeltjes groene jurk (€ 39,99) in combinatie met een leuke opvallende gilet (€ 59,99) van AMBIKA. Dit gecombineerde setje maakt het bij Christel helemaal af.

Reactie

“Met de kleding ben ik volledig uit mijn comfortzone gestapt. Erg leuk. Ook mijn kapsel ben ik erg blij mee! Ik kan het zelf makkelijk in model brengen, omdat het goed geknipt is.”

Bekijk de making-of van de metamorfose:

Voor deze metamorfose werkte MIJN Magazine samen met;
Hairemotion: www.hairemotion.nl
SeeYou@10: www.seeyou10.nl

___________________________________________________________________

MIJN Metamorfose

Voor deze rubriek van MIJN Magazine ondergaat iedere maand een Achterhoekse man of vrouw een metamorfose. Naast een frisse coupe wordt ook de kledingstyle onderhanden genomen. Ga voor meer metamorfoses naar https://www.helemaalachterhoek.nl/category/mijnmagazine/mijn-metamorfose/

Verder lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *