Christian van Eijkelenburg

Christian van Eijkelenburg bestormt Amphion-podium met zijn eerste soloprogramma

Verfrissend cabaretspektakel over het (niet) toegeven aan innerlijke driften

Na ruim zes jaar onderdeel van cabaretduo De Fransse Eijkel te zijn geweest, komt Christian van Eijkelenburg met zijn eerste soloprogramma ‘Drift’. Een verfrissend, absurdistisch, cabaretspektakel over het (niet) toegeven aan menselijke driften. Op donderdag 26 januari betreedt Christian om 20.30 uur het podium in Amphion.

Ga op ongedwongen wijze de confrontatie aan met de innerlijke ik en verlaat de zaal uiteindelijk in een staat van ongekende extase. Een muziektheater-avond waarin eigenzinnige verhalen worden gemixt met elektronische beats, kleurrijke visuele droombeelden, filosofische uitbarstingen en theatrale driftbuien. ‘Drift’ is de theatertrip die je móét beleven.

Solo

Zes jaar lang boekte het cabaretduo De Fransse Eijkel mooie successen. De pers omschreef de voorstellingen van het duo als “fysiek, eigentijds en origineel”. Het tweetal veroverde zelfs de publieksprijs op het Amsterdams Kleinkunst Festival, maar nu is het tijd voor Christian van Eijkelenburg om in een verfrissende soloshow toe te geven aan zijn eigen innerlijke driften.

Praktische info

De voorstelling Drift is donderdag 26 januari om 20.30 uur te zien in de Seesing Flex Zaal van Amphion, locatie Hofstraat 159. Tickets verkrijgbaar via amphion.nl/theater

___________________________________________________________________

Erop uit

Op de pagina erop uit lees je boeiende verhalen en voorbeelden over erop uitgaan in de Achterhoek. Laat je inspireren door de artikelen en/of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers. Ga voor de leukste uitjes in de Achterhoek naar https://www.helemaalachterhoek.nl/category/leven-in-de-achterhoek/erop-uit/

Verder lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *