Derksen & Willemsen Logopedie

Cindy Willemsen en Wilma Derksen zijn: “Derksen & Willemsen, Logopedie en dyslexie”

Sinds 1 juli 2021 vormen Cindy Willemsen en Wilma Derksen in Doetinchem een praktijk voor logopedie en dyslexie. Ze kennen elkaar overigens al veel langer. Wilma werkt al 36 jaar als logopedist/dyslexiespecialist en Cindy kwam jaren geleden bij haar stage lopen.  “Ik ben als ZZP’er sindsdien altijd gebleven, ook al was ik een tijd lang ergens anders in dienst”, vertelt Cindy. Inmiddels is ook zij al jaren logopedist/dyslexiespecialist.

Toen Wilma besloot dat ze geen praktijkhouder meer wilde zijn, gaf ze Cindy te kennen dat ze graag zou zien dat zij de praktijk op termijn van haar over zou nemen. “Daarom zijn we een (tijdelijke) maatschap gestart, zodat ik rustig de kans krijg om alle achterliggende zaken te leren en het stokje straks goed van haar te kunnen overnemen.”

Hoewel de praktijk een all-roundpraktijk is voor spraak-, taal- en stemstoornissen voor alle leeftijden, komen er vooral veel kinderen. Cindy: “Negentig procent van de behandelingen betreft kinderen,  maar er komen ook (jong)volwassenen. Het gaat dan vooral om logopedie omdat dyslexiebehandelingen niet worden vergoed door de zorgverzekering. Maar kinderen met dyslexie helpen we met de logopedische problemen die ze daar vaak bij hebben, bijvoorbeeld een kleine woordenschat of moeite met begrijpend lezen/ taalbegrip.”

Meer informatie over Derksen & Willemsen, logopedie en dyslexie? Bel ons op 0314-327471. Ook bereikbaar via de site: www.doetinchemlogopedie.nl.

Derksen & Willemsen Logopedie

___________________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *