Cindy's invalshoek

Cindy’s invalshoek – Eindelijk!!

Yes! Een uitnodiging! Wat leuk. Ik kom in aanmerking voor deelname aan een testevent. Mijn hart klopt sneller, lichtelijk opgewonden app ik mijn vriend. We mogen weer! Keuze uit 3 tijdvakken. ’s Middags en ’s avonds kunnen we niet, dus van 9.00 tot 13.00 is perfect. Bovendien sporten de kinderen ’s morgens, die hoeven ons dan ook nauwelijks te missen. Er altijd nog van uitgaande dat wij ongelooflijk onmisbaar zijn.

Ik reserveer 2 tickets en kan gelijk een afspraak maken voor een evenementen sneltest. Een week later is het zover. De druk op de knop, waarna de negatieve testuitslag verschijnt, voelt als onze eerste winst! Lekkerrrrr.

Jurkje aan, vriend mooie blouse en gaan met die banaan! Samen dikke schik!!! Nog nooit zo vroeg die parkeergarage ingereden. De voorpret is nog prettiger dan de voorgaande keer. Door de combi van tijdstip, gezonde spanning en het gevoel eindelijk weer iets te mogen.

De avond voor het testevent werd ik zelfs nog wat uitgelachen door een vriendin. Hoezo verslaafd, lachte deze. Tja, het is maar hoe je dit uitje beleeft. Ik zie het als pure ontspanning om daar wat gezonde spanning op te zoeken, want wie weet?! En de sfeer daar? Fantastisch!

In de parkeergarage is de deur richting place to be nog gesloten. Dan wordt er aan de deur gerammeld, ook weer spannend. Drie man, keurig gekleed personeel begroet ons meer dan vriendelijk. Ook zij hebben er zichtbaar zin in.

Na de incheckbalie van het testevent kregen we zelfs een voorverpakte muffin. Dit vriendelijke gebaar zorgt voor een nog betere gemoedstoestand. We worden nog net niet in een bed met watten geduwd, maar het gaat al wel die kant op.

En daar gaan we, zoevend omhoog via de roltrap. Eenmaal boven kijken medewerkers ons glimlachend aan. Het is er sfeervol donker, geen ramen, geen klokken, wel lekker veel lichtjes die flikkeren en heerlijke bleep-geluidjes. Eerst maar eens een cappuccino. Het is 9.00 ’s morgens hè. Tot aan dit moment is nog steeds alles mogelijk! Even later zitten we achter twee geweldige gorilla-kasten, gezellig naast elkaar. Oehoehoehoe, dat is het geluid dat je het liefst hoort uit deze apparaten. En die spanning, niet te omschrijven zo fijn.

Tja, als ik het teruglees, klinkt het nogal sneu. En zonde van mijn geld? Nee hoor. Gewoon niet te vaak gaan, ook al zou ik stiekem best willen. En een maximum bedrag afspreken, simpel. Wij hebben een heerlijk ochtendje achter de rug, genoten van en met elkaar en van wilde gorilla’s! En winst! Bij de uitcheck-poortjes kregen we beide nog een doosje met heerlijke bonbons. De ultieme afsluiting van deze zaterdagochtend.

En ook onze kermis gaat door! Onderweg naar de tent, probeer ik zeker nog een knuffel te grijpen. Wanneer die pluizenbol dan eindelijk wordt losgelaten door de grijptanden, precies boven het wingat… fantastisch! En vervolgens loop ik met een euforisch gevoel door naar de tent. De kermis kan dan voor mij al niet meer stuk. Mijn vriendinnen lopen tijdens mijn geldverspillingsacties overigens lachend door. Maar, ze missen zo wel een hoop spanning. En mijn eerste biertje smaakt nog lekkerder. Proost!!!

Cindy

___________________________________________________________________

MIJN Magazine columns

MIJN Magazine heeft columns van verschillende Achterhoekse columnisten. Ga naar https://www.helemaalachterhoek.nl/category/mijnmagazine/columns/ voor een verzameling van alle columns!

Verder lezen

Opgelucht
Bedrijfspresentaties
Financiën

Opgelucht…

Elke dag verlaten cliënten opgelucht ons kantoor nadat ze hun testament hebben geregeld. Een testament lijkt iets definitiefs, maar het is eigenlijk een momentopname. Het is gebaseerd op iemands wensen

Midzomer Mondriaan Festival 2024
Erop uit
Online

Midzomer Mondriaan Festival 2024

Muzikaal spektakel in het Winterswijkse centrum In 2024 verrast Winterswijk haar inwoners en bezoekers opnieuw met een cultureel en muzikaal festival. Op vrijdag 21 en zaterdag 22 juni zal het

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *