Zon

Cindy’s invalshoek – Foetsie

Jouw rondingen, mijn ogen volgen ze. Adembenemend mooi. Ik klim op je, met subtiele kracht vanuit mijn benen op naar de boodschap. Mijn handen knijpen in jouw handen, daar gaan we, eerst langzaam, dan krachtig, een fijn ritme volgt. Weinig inspanning, veel genot. Even knijpen met mijn rechterhand. Je piept. Even stoppen, om mij daarna weer te laten gaan. We worden een, jij en ik

Maar wacht, Even een boodschap doen. Dat moet gebeuren. Ik zorg dat je niet weg kunt. Klaar. Boodschap gedaan. Help, waar ben je?! Weg? Nee! Dat kun je niet maken?! Ik kijk verschrikt om mij heen. Ik voel me verlaten. Wat heb ik fout gedaan? Jij bent ingepikt door een ander, waarschijnlijk door een nietsnut. Jaloezie? Geld? En ik dan? Ik sta daar hopeloos alleen. Een traan biggelt over mijn wangen.

Ik had je dubbel en dwars vast moeten ketenen, ook zo luidt het advies van de politie. Aan de ketting, het liefst twee! En jou voorzien van een chip met GPS, het moet niet gekker worden. Ze adviseren inmiddels zelfs om jouw hart even mee te nemen. Geen vrijheid meer voor jou en wat een gedoe, dus niet gedaan. Maar jij was gewoon van mij, Hij had met zijn poten van jou af moeten blijven. Zo is het toch? En ik mag je ook niet terug veroveren. Het is immers een zaak geworden. Hallo dan, jij bent van mij! En nu… wachten… Ik hoop dat ze jou vinden. Misschien ben je wel beschadigd. Dat maakt me niet uit. Ik zorg voor jouw herstel. Ik wil je weer opladen, jou alle energie geven die jij verdient, mijn sleutel past ook enkel en alleen in jouw slot, Jij en ik, Worden we ooit nog herenigd?

Deze blinkende sleutel herinnert mij aan jou, De oplader in de schuur is ook nutteloos geworden.

Stella, ik mis je!

________________________________________________________

Columns

Maandblad MIJN Magazine heeft columns van verschillende Achterhoekse columnisten, Ook meer columns lezen? Klik dan op de bijbehorende link! https://www.helemaalachterhoek.nl/category/mijnmagazine/columns/

Verder lezen

Erop uit

KunstOogst

Met KunstOogst exposeren nu voor het vierde jaar een 6tal kunstenaars tussen Ruurlo, Halle, Hengelo en Zelhem. Werken vanuit passie, elkaar vinden en versterken; dat is wat 6 kunstenaars verbindt onder de

Wat
Dialectkring Achterhoek
MIJN Magazine

Zommer

Bienao iedernene verlangt naor mooie, warme zommerdage en lange zwoele aovende. Maor ’t is zoas met alles, elk veurdeel hef ok zien naodeel, want de zommer breg naost plezeer ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *