Cnossen Bouw

Cnossen Bouw levert vakwerk met oog voor detail

Vakwerk leveren en iets moois maken. Dat is de missie van Jelmer Cnossen van Cnossen Bouw. De aannemer in Doetinchem heeft alle disciplines in huis en zorgt daardoor voor totaaloplossingen. Klanten profiteren van die aanpak.

Jelmer Cnossen begon in 2014 zijn eigen onderneming met een specifieke werkwijze. “Ik stel de klant echt centraal”, vertelt hij. “Meedenken is een sterk punt. Daardoor leveren we altijd maatwerk, met oog voor detail.” Cnossen bouw staat voor het realiseren van een kwalitatief hoogstaande verbouwing of nieuwbouw van uw woning op basis van je wensen, binnen een strak kader van budget en tijd. “Wij kunnen je daarbij breed en creatief adviseren op basis van meer dan 20 jaar ervaring, van globaal ontwerp tot het kleinste afwerkingsdetail. Dit reduceert voor jou als klant in sterke mate de keuzestress die meestal met een verbouwing of nieuwbouw gepaard gaat.”

“We gaan voor elk project uit van een solide begroting, met alle ruimte voor samenbouw. Je kunt daarbij in samenspraak zelf je eigen bijdrage aan het project bepalen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan sloopwerk, primeren van muren, elektra afmonteren enz. Verder zijn wij zeer flexibel waardoor wijzigingen tijdens de uitvoering niet automatisch tot hoge meerkosten hoeven te leiden.” Cnossen bouw behoudt te allen tijde de regie en blijft verantwoordelijk voor de kwaliteit van het eindresultaat. En doordat vrijwel alles in eigen hand wordt gehouden, kan een realistische planning worden gemaakt. En u hebt altijd één aanspreekpunt die de verantwoordelijkheid neemt.

cnossen bouw

___________________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *