Coachingpraktijk Goud Waard

Coachingpraktijk Goud Waard

Mijn naam is Kim Hebing, 27 jaar oud en sinds januari ben ik mijn eigen coaching praktijk gestart! Genaamd Coachingpraktijk Goud Waard. Vanuit eigen ervaring met zelfbeeld gerelateerde problemen wil ik graag kinderen, jongeren maar ook ouders en andere volwassenen laten ervaren dat je ook anders naar jezelf kan kijken waardoor je veel meer uit het leven kan halen! Waardoor je ook echt voor jezelf durft te kiezen en vooral ook jezelf durft te laten zien! Zelfliefde en acceptatie is daarbij heel belangrijk!

Ik kan jou met behulp van oefeningen helpen om op zoek te gaan naar wie jij nu echt bent en waar jouw blokkades zitten om ook jouw unieke ik te laten zien aan de buitenwereld. Ik werk met trajecten op maat dus geheel naar jouw wensen en vooral vanuit gevoel.

Zelfbeeld

Kies jij voor een beter zelfbeeld en meer zelfliefde dan ben je bij mij aan het juiste adres! Ben jij nieuwsgierig geworden wat ik voor jouw kan betekenen? Neem dan contact op!

Contact

Coachingpraktijk Goud Waard
Broekstraat 32
7122 LC Aalten
T: 06-38 97 00 62
E: coachinpraktijkgoudwaard@outlook.com
I: www.coachinpraktijkgoudwaard.nl

___________________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *