Coachingswijs: Samen sterk in elk werk

Coachingswijs: Samen sterk in elk werk

Het in 2019 opgerichte Coachingswijs begeleidt mensen uit de Achterhoek, Oost-Gelderland en Twente met een afstand tot de arbeidsmarkt naar een plek op de werkvloer. Jobcoaches Vivian Ooms en Fenny Beijer doen er samen met twee medewerkers alles aan om dat voor elkaar te krijgen.

Mensen komen bij hen terecht via het UWV, gemeentes of via werkgevers die in het verleden al met Coachingswijs te maken hebben gehad. “We gaan in gesprek met mensen die door een beperking of na langdurige ziekte weer op zoek zijn naar werk of we ondersteunen hen in het re-integratieproces”, leggen de dames uit.

Coachingswijs zoekt niet alleen een goede match, maar begeleidt hun klant ook in het hele proces. “We gaan mee naar een sollicitatiegesprek, zijn aanwezig op de eerste werkdag en we gaan ook daarna nog elke week even langs. We werken dan mee en kijken naar de fysieke en psychische belastbaarheid van de klant, waar de knelpunten liggen en hoe die opgelost kunnen worden. Het is echt fantastisch dat we overal in de keuken mogen kijken!”

Een werkgever krijgt ook handvatten. “We kijken waar de werkgever behoefte aan heeft, want we vinden het heel belangrijk dat zowel de werknemer als de werkgever niet te zwaar belast worden. We kijken samen met werkgever en werknemer hoe we in kunnen spelen op de mogelijkheden en hoe we dit passend in de uitvoering van de werkzaamheden kunnen maken. Samen sterk in elk werk, daar draait het bij ons om.”

Meer informatie? Neem contact op met Coachingswijs. T: 06-53544838 (Vivian Ooms) of 06-10664475 (Fenny Beijer)

___________________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *