coen

Coen Evers Maaltijden & Catering: kwaliteit op maat

Coen Evers Maaltijden & Catering biedt uitkomst voor mensen, bedrijven en organisaties die het koken graag uitbesteden. Vakkundige koks maken dagelijks verse maaltijden die vervolgens volgens afspraak worden bezorgd. Lekker, gezond en persoonsgericht en met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Daarmee onderscheidt Coen Evers zich van andere aanbieders. “Het moet gewoon goed en betaalbaar zijn”, zegt eigenaar Arno Branderhorst.

Coen Evers Maaltijden & Catering heeft zich bewezen als een prima partner voor zorginstellingen, organisaties in de dagopvang, asielzoekerscentra, gemeenten, bedrijven en particulieren. Ze doen maar al te graag een beroep op de betrouwbare dienstverlening. De werkwijze vertelt zich rond, de klantenkring groeit dan ook gestaag. Ben je ook op zoek naar een betrouwbare cateraar of maaltijdenleverancier? Neem dan gerust contact op. Je kunt ook overwerkmaaltijden voor bedrijven laten verzorgen. Dat laatste kan dagelijks tot 14 uur, het wordt dan dezelfde dag geleverd.

Familiebedrijf

Coen Evers is een begrip in de Achterhoek. Het familiebedrijf werd 15 jaar geleden overgenomen door Arno en Susanne Branderhorst, de kleindochter van grondlegger Coen Evers. Ze runnen aanvankelijk Café Coen Evers in Zelhem en verzorgen catering voor bedrijven en particulieren vanuit Zelhem. Zes jaar geleden werd de dienstverlening uitgebreid met een maaltijdenservice. “We bieden kwaliteit op maat en denken met de klant mee”, vertelt Arno Branderhorst. “Veel andere partijen kopen maaltijden in en bezorgen het, noem het een koeriersdienst. Wij doen het anders en beter, koken zelf voordat we gaan rijden. Dat maakt ons uniek.”

Het onderscheid zit ook in maatwerk door de persoonlijke benadering. “We werken persoonsgericht en maken daarvoor een profiel per persoon aan. Wil je aardappelpuree in plaats van aardappelen? Of goulash zonder paprika? Dat is geen enkel probleem, we houden nadrukkelijk rekening met dergelijke wensen.” De koks van Coen Evers hebben passie voor koken, dat proef je. De maaltijden worden bereid met verse ingrediënten. Er worden geen conserveringsmiddelen of E-nummers toegevoegd. Er is dagelijks een keuze uit drie warme maaltijden. Bij de magnetrongerechten kan er gekozen worden uit 24 maaltijden per week. Het menu wisselt iedere week. Het is mogelijk om warme maaltijden te laten bezorgen of maaltijden die de klanten in de magnetron zelf kunnen opwarmen.
Coen Evers telt ruim veertig personeelsleden. Het bedrijf is vanwege de groei op zoek naar nieuwe medewerkers zoals bezorgers en staat open om bedrijven gericht op maaltijdservice over te nemen.

Interesse? Voor meer informatie:

Coen Evers Maaltijden & Catering                                            Coens Tapperij & Zalen Keijenborgseweg 27                                                                  Sint Janstraat 3  
7021 LW Zelhem                                                                        7256 BA Keijenborg         

T: 0314 641392
E: info@coenevers.nl
I:  www.coenevers.nl

________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Erop uit

KunstOogst

Met KunstOogst exposeren nu voor het vierde jaar een 6tal kunstenaars tussen Ruurlo, Halle, Hengelo en Zelhem. Werken vanuit passie, elkaar vinden en versterken; dat is wat 6 kunstenaars verbindt onder de

Wat
Dialectkring Achterhoek
MIJN Magazine

Zommer

Bienao iedernene verlangt naor mooie, warme zommerdage en lange zwoele aovende. Maor ’t is zoas met alles, elk veurdeel hef ok zien naodeel, want de zommer breg naost plezeer ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *