Arc Ciel

Combitop heeft voor iedereen een eigen en op maat samengestelde slaaplijn

Een goed bed, waarin je lekker slaapt en uitgerust wakker wordt, is voor iedereen belangrijk. Of je nu jong bent of oud, dik of dun, klein of groot, veel zorg nodig hebt of weinig. Combitop biedt voor ieder bed een goede matras. En dat niet alleen. “We hebben alles op het gebied van slapen”, zegt zorgondernemer Richard te Vruchte.

Twee en een half jaar geleden startte hij samen met Robert van Aalst, specialist in zorghulpmiddelen, het bedrijf Combitop. Sinds die tijd ontwikkelen, produceren en leveren ze bedden, matrassen, stoelen en zitbanken, waarbij gemak en comfort voorop staan. “Wij faciliteren mensen om zo lang mogelijk thuis te kunnen blijven wonen”, vertelt Te Vruchte. “En als ze dan toch naar een verpleeghuis of andere woonvorm verhuizen, dan zorgen we ervoor dat ze daar in een comfortabel ingerichte ruimte kunnen wonen.”

Combitop is er echter niet alleen voor mensen die zorg nodig hebben. Wie sport, een zwaar beroep heeft of gewoon een goede matras wil, kan ook prima terecht in de winkel van Combitop aan de Voorstsestraat 1 in Ulft. “Wij bieden een slaaplijn voor iedereen aan”, zegt van Aalst. “We hebben voor elke persoon een bed en matras op maat. De toplaag verschilt per persoon en is afhankelijk van de aandoening of wensen. Voor ieder individu is er dan ook een ‘maat-tras’.”

Drukzones

Daarbij kunnen de drukzones in de matrassen op ieder willekeurig moment naar wens worden aangepast. Zo kun je een matras exact afstemmen op de plek waar extra ondersteuning nodig is of waar deze juist zachter moet zijn. Van Aalst: “We kunnen die drukzones bijvoorbeeld instellen op de heup of schouders, maar deze ook weer aanpassen als de klacht verholpen is. Er zijn matrassen voor ziektebeelden, zoals reuma of fybromyalgie, speciale kindermatrassen voor kinderen of jongeren met ADHD of een allergie en matrassen voor mensen met overgewicht.”

Combitop levert daarbij complete slaapsystemen met bodems en ombouwen als ook onderdelen daarvan. Verder heeft Combitop alle types hoog-laagbedden, kantelbedden, bedbodems, glijlakens, (eventueel) verzwaarde dekbedden en alle andere producten voor de zorg in en rondom het bed. De Combitop bedombouwen ogen echter als de bekende luxe boxspringmodellen, waardoor deze een huiselijke uitstraling hebben.

Te Vruchte: “Alle producten zijn CE-gecertificeerd. Klanten krijgen bij ons drie jaar garantie op kuilvorming en slijtage van de foams. We staan dan ook honderd procent achter onze producten. De Combitop matrassen hoef je ook nooit om te draaien. Die behouden altijd dezelfde vorm.”

Slaapbanken

De kwaliteit foams zijn door Combitop eveneens verwerkt in slaapbanken. Zo verkoopt Combitop modern ogende zitbanken, die eenvoudig zijn uit te klappen tot een tweepersoonsbed. Daarnaast is er een driezits slaapbank verkrijgbaar met een extra element om de voeten op te leggen. Dit gedeelte van de bank kan ook worden gebruikt als opbergruimte voor het dekbed en de kussens.

draaischuifstoel

Naast de matrassenlijn heeft Combitop ook een eigen draaischuifstoelenlijn ontwikkeld. Hierbij kan het zitgedeelte 360 graden worden gedraaid ten opzichte van het onderstel, waarmee de transfers aan en van tafel eenvoudiger worden. “Ook kun je de zitting twintig centimeter naar voren schuiven voor de juiste positie aan tafel”, legt Te Vruchte uit.

De draaischuifstoel ziet er uit als een luxe stoel. “Mensen kunnen een set van bijvoorbeeld vier stoelen bij ons  bestellen, waarvan er één of twee zijn uitgevoerd met een draai-schuifsysteem”, vertelt Van Aalst. De stoelen zijn leverbaar met en zonder armleuningen en in diverse stof- en leersoorten.

Contact

Wie interesse heeft in de producten van Combitop kan terecht in de winkel aan de Voorstsestraat 1 in Ulft. Klanten krijgen daarbij gratis woonadvies. “In de maand november krijgt iedereen bovendien een gratis thuisanalyse op slapen”, zegt Van Aalst.

Meer informatie over de producten van Combitop is te vinden op www.combitop-matrassen.shop.
Combitop is op werkdagen van 10 tot 17 uur telefonisch bereikbaar via 0315-842021 en per mail: info@combitop-matrassen.shop.

___________________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *