keukendepot

Compleet vernieuwd. Keukendepot Terborg


Een kwaliteitskeuken voor weinig geld, wie wil dat nou niet? Daarvoor ben je bij het compleet vernieuwde Keukendepot in Terborg aan het juiste adres. Keukendepot is een keukenspeciaalzaak met een heldere formule. Veel van onze keukenopstellingen zijn namelijk niet duurder dan € 4.000,-!

Keukendepot, De slimste keuze!

Je vraagt je wellicht af hoe het kan dat Keukendepot zo goedkoop keukens kan aanbieden. Doordat wij slim inkopen bij de grootste keukenfabrieken in Duitsland, kunnen wij complete kwaliteitskeukens voor depot prijzen verkopen. Dit werkt natuurlijk in jouw voordeel! In onze showroom zijn alle keukens netjes voorzien van een duidelijke prijs. Onze offertes zijn altijd volledig en transparant. Zo kom je achteraf nooit voor verassingen te staan en is heel duidelijk hoe de prijs van jou droomkeuken is opgebouwd.

Snel en eenvoudig in huis

Heb je je keuken snel nodig, dan is dat bij Keukendepot geen enkel probleem! Veel keukens zijn snel leverbaar. Daarnaast kun je de keukens van Keukendepot gemakkelijk zelf monteren. Onze keukenmeubelen worden namelijk standaard voorgemonteerd geleverd. Je hoeft de keukenkasten dus niet zelf te monteren, maar je kunt direct aan de slag met het plaatsen van jouw keuken middels overzichtelijke montage-instructies. Natuurlijk kunnen wij je hierin ook volledig ontzorgen, door jouw nieuwe keuken te laten monteren door één van onze (vaste) montagepartners.

Aantrekkelijke prijzen

Door rechtstreekse import wordt de tussenhandel uitgesloten. We houden veel in eigen hand en werken goed samen met de landelijke Pronto wonen formule. Onze leveranciers zijn partners waarmee we altijd op zoek zijn naar nieuwe ontwikkelingen en verbeteringen. Daarbij maken we gebruik van elkaars kennis en expertise en kunnen we de prijzen laag houden. Geen dure merken of designmeubelen, gewoon mooie meubels, kwaliteit voor een goede prijs, dat is wat we willen bieden. Onze bezoekers zijn vaak aangenaam verrast door de uitgebreide mogelijkheden en aantrekkelijke prijzen.

Jouw droomkeuken

Ondanks de goedkope keukenprijzen krijg je altijd deskundig advies en staan wij garant voor uitstekende service. Als je op zoek bent naar een nieuwe keuken, zal onze keukenadviseur samen met jou geheel gratis en vrijblijvend jouw droomkeuken ontwerpen in 3D. Zo krijg je een goed beeld van hoe jouw op maat gemaakte keuken eruit komt te zien.

Laat je inspireren in onze showroom in Terborg en haal een inspiratieboek op of vraag het gratis inspiratieboek aan opkeukendepot.nl.

Je vindt Keukendepot samen onder één dak met Superkeukens en Pronto Wonen bij Maron Meubels en Keukens in Terborg!

Keukendepot Terborg

Stationsweg 18, 7061 CT Terborg
T   0315 328 141
E   info@maron.nl
I    www.maron.nl

___________________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Opgelucht
Bedrijfspresentaties
Financiën

Opgelucht…

Elke dag verlaten cliënten opgelucht ons kantoor nadat ze hun testament hebben geregeld. Een testament lijkt iets definitiefs, maar het is eigenlijk een momentopname. Het is gebaseerd op iemands wensen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *