Barink Badkamers

Coronaveilig een nieuwe keuken uitzoeken bij KüchenTreff in Ulft

De website van KüchenTreff, de keukenspecialist uit Ulft, is aangepast. Klanten kunnen online een keuken uitzoeken, samenstellen en een offerte aanvragen. Ruud Langestraat, keukenexpert bij de van oorsprong Duitse onderneming, legt uit waarom: “We kunnen ons voorstellen dat mensen vanwege de coronacrisis liever niet fysiek naar onze showroom komen. Daarom brengen wij de showroom bij de mensen thuis! Onze klant kan in zijn of haar eigen omgeving, vanuit de luie stoel of van achter het bureau, een keuken ontwerpen of een ontwerp aanvragen. Als wij het ontwerp hebben ontvangen heeft de klant gegarandeerd binnen 48 uur de offerte en een 3D tekening van zijn/haar favoriete keuken in de mailbox.” 


Op de overzichtelijke KüchenTreff website is duidelijk aangegeven hoe het werkt. “We werken met verschillende merken voor zowel keukens als apparatuur, voor elk budget, de klant bepaalt het allemaal zelf. Uiteraard moet rekening worden gehouden met de beschikbare ruimte, hoe breed mag het aanrecht zijn, is er plaats voor een L of U vorm? Past een kookeiland in de ruimte? Waar zitten ramen en deuren, is het een open keuken? Hoe hoog wil men de kastjes? Op de voorpagina van de website kunnen klanten al beginnen met kiezen, welke stijl bij hen en bij de woning past. Het is handig als klanten foto’s meesturen van de huidige situatie”, legt Ruud uit. Hij vervolgt: “Uiteraard zijn klanten ook nu van harte welkom in onze showroom, we werken voor eenieders veiligheid op afspraak. Dat is ook handig om teleurstellingen en lange wachttijden te voorkomen.”


Als de klant online de vragenlijst heeft ingevuld, een ontwerp gemaakt en de gegevens heeft verzonden naar KüchenTreff krijgt hij/zij binnen 48 uur per e-mail de 3D tekening en de offerte. Ruud geeft aan: “We maken dan een afspraak om hier in de showroom de details te bespreken. Maar dat hoeft niet zo lang te duren, de klant heeft de favoriete keuken immers ontvangen op de computer of de Iphone! Als mensen het lastig vinden om via de keukenplanner op de website de keuken te ontwerpen kunnen we uiteraard bij de klant thuis komen kijken en meten.”


KüchenTreff is van oorsprong een Duitse inkooporganisatie met meer dan 400 verkooppunten. Sinds 2018 is Küchentreff ook gevestigd in Ulft. Klanten uit de regio kunnen hier de echte Duitse gründlichkeit ontdekken, uitstekende kwaliteit voor een betaalbare prijs. De showroom is via de ingang van Het Woonhuis toegankelijk van maandag tot vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur. “De openingstijden zijn nu verruimd tot 20.00 uur, maar wel op afspraak. Ik ben van 10.00 tot 20.00 uur telefonisch bereikbaar voor het inplannen van afspraken en het beantwoorden van vragen. We zijn de hele vakantieperiode geopend. Zaterdag, zondag en maandag alleen op afspraak”, aldus Ruud Langestraat. 


Bedrijfsgegevens:

KüchenTreff Ulft
De Bolanden 10 of Oerseweg 7, ingang via Woonhuis
7071 PW Ulft
T 0315-215024
M 06-27307903
E info@kuechentreff-ulft.nl

___________________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *