D-Tech

D-Tech: Uitdeuken zonder spuiten en Koplampherstel

Ze hebben dezelfde passie: het herstellen van auto’s. Dat doen ze bevlogen en resultaatgericht. Vader en zoon Wopereis weten wat ze willen: het beste voor de klant. “We willen mooi werk maken en gaan puur voor kwaliteit”, klinkt het in koor. Met het bedrijf D-Tech in Zieuwent bedienen ze de zakelijke en particuliere markt. De dienstverlening bestaat voornamelijk uit Uitdeuken zonder spuiten en koplampherstel.

Iwan Wopereis (52) staat ook wel bekend als de grondlegger van Uitdeuken zonder spuiten. De techniek waarbij deukjes kunnen worden hersteld zonder dat er een nieuwe laklaag nodig is. Het biedt uitkomst bij parkeerdeukjes, hagelschade en bijvoorbeeld beschadigingen door vallende eikels. Iwan was in het verleden verantwoordelijk voor de verkoop van de materialen voor Uitdeuken zonder spuiten in heel Europa. Hij beheerst de techniek als geen ander en gaf ook vele jaren cursussen. 22 jaar geleden begon Iwan zijn eigen bedrijf: D-Tech International waarbij D-Tech staat voor Deuk Techniek. “Het heeft een enorme vlucht genomen. Zonder reclame te maken, hebben autobedrijven, dealers en schadebedrijven zich massaal gemeld. Ik ontzorg ze en verricht de werkzaamheden op locatie, heel resultaat- en servicegericht.” De eigenaar van D-Tech Int. doet het met veel plezier. “Je komt steeds bij andere klanten over de vloer en hebt echt eer van je werk.” In Zieuwent heeft hij overigens een prachtige werkplaats met wasstraat ter beschikking. Daar worden particuliere klanten op hun wenken bediend. “Uitdeuken zonder spuiten biedt veel voordeel. Het kan snel, je hebt geen kleurverschil en de kosten zijn aanzienlijk lager dan bij spuitwerk.” Mick Wopereis (20) knikt bevestigend. Want hier geldt: zo vader zo zoon!

Koplampherstel

Ook hij is enthousiast over Uitdeuken zonder spuiten en leert de fijne kneepjes van de techniek om het in de praktijk te kunnen brengen. Maar voorlopig heeft hij zelf ook genoeg te doen met zijn eigen bedrijf: D-Tech Car Restyling, op Facebook bereikbaar via koplampherstel Achterhoek. “Het is inderdaad koplampherstel”, verduidelijkt Mick. “Verweerde of gele koplampen kun je stapsgewijs opschuren en daarna van een nieuwe beschermlaag voorzien. Dan kunnen ze er weer jaren tegen, heel duurzaam dus. Het alternatief is om voor nieuwe koplampen te kiezen, dan ben je echter veel duurder uit.” Iwan is trots op zijn zoon, die in korte tijd al enkele vaste klanten heeft weten te binden. “Hij heeft de juiste spirit. Het is mooi om samen op te trekken. Dat is ook goed voor de continuïteit van onze bedrijven.”

Voor meer informatie:

D-Tech International
Zieuwentseweg 67
7136 LB, Zieuwent
T:  06 15 55 68 60  
E:  info@dtechint.nl 

D-Tech Car Restyling
Zieuwentseweg 67
7136 LB, Zieuwent
T: 06 49 44 98 71
E: info@dtechcarrestyling.nl

________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Ebbers Mechanisatie
Bedrijfspresentaties

Automowers: voor een perfect gazon

De landbouw staat onder druk. Ebbers Mechanisatie ondervindt er geen last van. Integendeel, het bedrijf in Winterswijk-Huppel maakt zelfs een mooie groei door. Klanten zijn uitermate tevreden over het uitgebreide

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *