Daniek Hissink

Daniek krijgt een boblijn

Naam: Daniek Hissink
Leeftijd: 24 jaar
Woonplaats: Doetinchem
In het dagelijks leven: Werkzaam in een binderij
Hobby’s: Sporten, shoppen en gezellig uiteten

Voor de juni-editie stapte de 24-jarige Daniek Hissink de salon binnen. Een leuke en vlotte verschijning, maar wel eens toe aan iets anders dan haar lange haren. Dan ben je bij de metamorfose van MIJN Magazine aan het juiste adres!

Waarom doe je mee aan een metamorfose: Ik had genoeg van mijn lange haren en wilde graag eens wat anders. Een boblijn leek mij daarbij wel gaaf!

Aan de slag

Daniek is een mooie jonge vrouw, waar we een boblijn hebben geknipt met een lichte laag erin zodat het iets speelser valt. “We hebben een balayage gezet in een cool tint met daar doorheen een roze pastel! Een prachtige kleur voor het voorjaar en zomer 2022. Gebruik voor deze mooie kleuren een KMS shampoo voor gekleurd haar, dat ervoor zorgt dat de kleur optimaal op peil blijft” vertelt Ingrid van Hairemotion. “Na het modeleren kun je het haar iets voller krijgen met een volume poeder die je aanbrengt op de hoofdhuid. Dit zorgt dat het haar steviger aanvoelt. Daarna een vleugje haarlak.”

Na de knip- en verfbeurt bij Hairemotion was het tijd voor een mooie fotoshoot. Daniek werd hiervoor voorzien van gave kleding van de modezaak De Dames van 0314. Ze draagt een vrouwelijke rok van mbyM in een zomerse groene kleur (€ 69,95). Deze wordt gecombineerd met een top van Scoth & Soda (€ 59,95) om de outfit wat stoerder te maken. Voor wat koudere dagen kun je de outfit af maken met een spijkerjasje zoals bijvoorbeeld deze van Red Button (€ 69,99). De schoenen zijn afkomstig van Schuurman Schoenen. Deze coole hoge dames sneakers zien we bij menig vrouw voorbij komen. Het fijne van deze Red Rag sneakers is dat je ze makkelijk combineert en ze lopen ook nog eens mega lekker. Voor de heren is deze prachtige sneaker van Subb 55 beschikbaar.

Bekijk de video van de Metamorfose hier:

Reactie na de metamorfose: Allemaal bedankt voor het overweldigende resultaat. Ik ben er heel erg blij mee. Soms is het tijd voor wat anders en kijk nou wat gaaf!

Voor deze metamorfose werkte MIJN Magazine samen met;
Hairemotion: www.hairemotion.nl
Dames van 0314: www.0314mode.nl
Schuurman Schoenen: www.schuurman-schoenen.nl

___________________________________________________________________

MIJN Metamorfose

Iedere maand selecteren wij een vrouw, man of koppel, die zich voor de rubriek Page 6 Model voor de cVoor deze rubriek van MIJN Magazine ondergaat iedere maand een Achterhoekse man of vrouw een metamorfose. Naast een frisse coupe wordt ook de kledingstyle onderhanden genomen. Ga voor meer metamorfoses naar https://www.helemaalachterhoek.nl/category/mijnmagazine/mijn-metamorfose/

Verder lezen

Erop uit

KunstOogst

Met KunstOogst exposeren nu voor het vierde jaar een 6tal kunstenaars tussen Ruurlo, Halle, Hengelo en Zelhem. Werken vanuit passie, elkaar vinden en versterken; dat is wat 6 kunstenaars verbindt onder de

Wat
Dialectkring Achterhoek
MIJN Magazine

Zommer

Bienao iedernene verlangt naor mooie, warme zommerdage en lange zwoele aovende. Maor ’t is zoas met alles, elk veurdeel hef ok zien naodeel, want de zommer breg naost plezeer ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *