Dansgardefestival

Dansgardefestival in Ulft

Het 6e dansfestival is een feit. Op zondag 3 maart 2024 is iedereen weer van harte welkom om te komen kijken naar het dansfestival, georganiseerd door Dansgarde Iseldonk. Dit jaar wordt het festival gehouden bij sportcentrum IJsselweide, Industrieweg 2 in Ulft. Een deskundige jury beoordeelt de ongeveer 30 dansen van de deelnemende verenigingen op danskwaliteit, originaliteit en uitstraling. Het publiek kan genieten van garde,- show,- en karakter dansen. Het wordt een aaneenschakeling van prachtige outfits, verschillende dansen, muziek en de nodige glitters.

Dansgarde Iseldonk telt 65 leden en zij dansen deze dag met 10 groepen en 3 solo’s. Deze dansgroepen bezoeken verschillende dansfestivals en nemen deel aan danswedstrijden georganiseerd door het NDO. Tevens verzorgen zij optredens in verzorgingshuizen. Door het jaar heen organiseert de vereniging activiteiten waar de leden naar uitkijken en die zorgen voor verbinding met elkaar. Het jaarlijkse verenigingsuitje, de flessenactie, Sint viering en de loopgroep tijdens de carnavalsoptocht. Dit jaar zal de vereniging voor de eerste keer meelopen met de Ulftse avondvierdaagse.

Eigen website

Sinds kort heeft de vereniging ook een eigen website (www.DG-Iseldonk.nl ). Deze zal verder gevuld worden met foto’s en informatie over de vereniging.

Binnenkort zullen de aanvangstijden van ons dansfestival gepubliceerd worden op www.DG-iseldonk.nl. Het entreegeld bedraagt €4,00 per persoon. Kinderen tot en met 12 jaar hebben gratis toegang. Pinbetaling is mogelijk aan de kassa.

In april starten we weer met het nieuwe seizoen. Nieuwe leden zijn van harte welkom. Vanaf 4 jaar zou u bij Dansgarde Iseldonk mogen dansen. Voor meer informatie kun je mailen naar dansgardeiseldonk@gmail.com. Je kan ons volgen op instagram: dansgarde_iseldonk, website: www.dg-iseldonk.nl  en facebook. Kom vooral een kijkje nemen op ons festival op 3 maart.

Op de foto “D-Verse”. Een van de junioren gardegroepen van dit seizoen.

___________________________________________________________________

Erop uit

Op de pagina erop uit lees je boeiende verhalen en voorbeelden over erop uitgaan in de Achterhoek. Laat je inspireren door de artikelen en/of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers. Ga voor de leukste uitjes in de Achterhoek naar https://www.helemaalachterhoek.nl/category/leven-in-de-achterhoek/erop-uit/

Verder lezen

Oldtimer
Erop uit
Online

Oost Gelre Oldtimer toertocht

Wij organiseren op 28 Juli 2024 de 1e Oostgelre Oldtimer Toertocht . Dit is een Toertocht voor auto’s en motorfietsen van voor 1940. Deelname is voor iedereen toegestaan mits het

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *