Alfa Accountants

De adviseurs van Alfa Accountants en Adviseurs kijken graag vooruit

Alfa Accountants en Adviseurs in de Achterhoek is een organisatie die actief en breed haar zakelijke klanten adviseert en daarbij graag vooruit kijkt. Het team van accountants, fiscale, bedrijfskundige, juridische en personele adviseurs staan op dit moment klaar voor de eindejaaradvisering. Dat houdt in dat klanten op basis van actuele cijfers zo goed mogelijk geadviseerd worden bij de keuzes die zij maken.

“We leveren graag gemakkelijk te lezen dashboards, dat geeft ondernemers goed inzicht en overzicht. Periodiek nemen we dit samen met onze klanten door en bespreken we de actuele ontwikkelingen. Wij kunnen onze klanten daarmee echt helpen om goede keuzes te maken. Dat kan eigenlijk het hele jaar door, want de dashboards worden doorlopend geactualiseerd”, vertelt accountant Benjamin Veldhuizen.

Tijdens Prinsjesdag zijn er verschillende wijzigingen voorgesteld, die voor de klanten van Alfa relevant kunnen zijn. “Juist via de eindejaargesprekken kunnen we onze klanten daarover persoonlijk informeren. Dat combineren we met het in beeld brengen van de winstverwachting door met behulp van het dashboard een prognose voor het hele jaar te maken. Vervolgens bespreken we samen relevante onderwerpen onder andere op het gebied van fiscale optimalisatie, bedrijfsstructuur en eventuele subsidiemogelijkheden. Met actuele cijfers samen vooruit kijken, dat is toch veel beter dan alleen maar achteruit kijken?”

Ook een eindejaarsgesprek? Maak gerust een vrijblijvende afspraak. Alfa Accountants en Adviseurs Achterhoek is overal dichtbij met kantoren in Aalten, Winterswijk, Zelhem en Zutphen.

T: 088-2531300 W: www.alfa.nl E: zelhem@alfa.nl

________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *